AKILLI TELEFONLARDAKİ ŞARJ PROBLEMİ NASIL ÇÖZÜLÜR?

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden Apple ve Samsung’un amiral gemisi akıllı telefonları pil sorunlarıyla gündemde. Oluşan şikayetler sonucunda Apple, eski ve kapasitesini yitiren mobil cihaz pillerinin, dolayısıyla cihazların ömrünü uzatmak için iPhone 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus ve SE’nin işlem gücünü düşürdüğünü açıkladı. Şirket bu telefonların sahipleri için indirimli pil değişim programı başlattı.

Devamını Oku
ISK-SODEX EKONOMİ BAKANLIĞI`NIN FUAR TEŞVİKLERİ KAPSAMINA ALINDI

Avrasya bölgesinin en büyük iklimlendirme sistemleri fuarlarından ISK-SODEX, Ekonomi Bakanlığı’nın fuar teşvikleri kapsamına alındı. Katılımcı sayısının artırılması amacıyla hayata geçen düzenlemeye göre, ISK-SODEX katılımcıları Bakanlık tarafından verilen yüzde 50 devlet teşvikinden yararlanabilecek.

Devamını Oku
Beyaz Eşya Satışları Azaldı

Türkiye’de beyaz eşya satışları kasım ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 16 azaldı. Satış rakamları 2017 yılının ocak-kasım döneminde ise yüzde 17 arttı.

Devamını Oku
Clariant, Renk Tahminlerinde Revizyona Gidiyor

Özel kimyasallar üreticisi Clariant, ColorForwad isimli trend izleme platformunda revizyon gerçekleştirecek. Değişiklikler 2018 yılı başında yayımlanması beklenen ColorForwad 2019 sayısında hayata geçecek.

Devamını Oku
Dolar ve Euroda 2018`in ilk rakamları

2017 yılında 3.94 TL ile zirveye ulaşan dolar yılı yüzde 7,69 yükselişle 3,7940 liradan tamamlamıştı. Euonun satış fiyatı ise yüzde 22,48 artışla 4,5490 liraya ulaşmıştı.

Devamını Oku
2018 ASGARİ ÜCRET MİKTARI BELLİ OLDU

Asgari ücret komisyonunun uzun müzakereler sonucu belirlediği asgari ücret miktarı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı onayıyla belirlendi. 2018 yılında net asgari ücret miktarının 1603 TL olacağı kamuoyuna duyuruldu.

Devamını Oku
P&G YENİ ENJEKSİYON PROSES KONTROLÜ YAZILIMINI AÇIKLADI

Dört yıl süren gizli bir çalışmanın ardından nihayet P&G, IMFLUX adını verdikleri enjeksiyon proses kontrolü sağlayan özel yazılımı açıkladı. Bu özel yazılım, kalıp ve nozul çerisindeki sensörler sayesinde, düşük basınçta stabil bir hızla enjeksiyon kalıbını doldurmaktadır.

Devamını Oku
Fransa’da Yüzde 1,9’luk Büyüme Beklentisi

Fransa’da ekonominin 2017 yılında yüzde 1,9 büyümesi bekleniyor. İşsizlik oranının 2018 yılı ortalarında yüzde 9i4 olması bekleniyor.

Devamını Oku