AzkoNobel Birleşme Görüşmelerini doğruladı

Hollandalı kimya şirketi AzkoNobel, ABD’li şirket Axalta Coating Systems birleşme görüşmeleri yaptığını doğruladı.

Devamını Oku
BOJ, Para Politikasını Değiştirmedi

Japonya Merkez Bankası, para politikası kurulu toplantısında, teşvik programında değişikliğe gitmeme kararı aldı. Ayrıca enflasyon tahminleri düşürüldü.

Devamını Oku
İzmir’den Dünyaya Açıldı: Yokeş Makina

İzmir’in en eski sanayi kuruluşlarından olan Yokeş Makine’nın kurucusu Mehmet Emin Yokeş, 1905 yılında Boşnak bir ailenin çocuğu olarak İzmir’de dünyaya geldi.

Devamını Oku
Ekonomiye Güven Euro Bölgesi’nde Zirveye Çıktı

Euro Bölgesi’nde ekonomiye güven rekor kırdı. Ekonomi Endeksi Ekim ayında 114 puana yükselerek 17 yılın en yüksek seviyesine ulaştı.

Devamını Oku
Milacron 3. Çeyrekte Satış Rakamlarını Artırdı

Plastik enjeksiyon makinesi üreticisi Milacron, satışlarını 3. çeyrekte yüzde 7,7 artırdı ve 314,7 milyon dolar seviyesine getirdi. ABD merkezli şirketin satışları 2017 yılının 9 aylık bölümünde ise yüzde 3 arttı ve 909,3 milyon oldu.

Devamını Oku
Taylor Engineering Negri Bossi’den Makine Satın Aldı

Taylor EngineeringPlastics, Negri Bossi VH2000 makinesi satın aldı. Şirket, gerçekleştirdiği satın alama ile üretim kapasitesini ve ürün yelpazesini geliştirmeyi amaçlıyor.

Devamını Oku
Çin’deki Anti Damping Soruşturması SM İthalatını Etkiliyor

Çin’de SM ithaları ile ilgili devam eden anti damping soruşturmasının, 2018 yılı görüşmeleri üzerinde olumsuz etki yaptığı belirtiliyor. 2018 yılı SM görüşmelerinin devam eden soruşturma sebebi ile ertelenme ihtimali gündemdeki yerini koruyor.

Devamını Oku
Ekonomiye Güven Ekim Ayında Düştü

Ekonomi Güven Endeksi ekim ayında düşüş gösterdi 101,4 seviyesine geldi. Geçtiğimiz ay ise 103 değerindeydi.

Devamını Oku