PAGEV Oyuncakçılar İle Görüştü

PAGEV Yerli Oyuncak Komitesi, Kids Turkey fuarında yerli oyuncak üretimi konusunda görüşmeler yaptı.

Devamını Oku
Almanya’da Sanayi Üretimi Azaldı

Almanya’da sanayi üretimi geçici verilere göre düşüş gösterdi. Açıklanan verilere göre sanayi üretimi eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 1,6 azaldı.

Devamını Oku
PAGEV’den “Ordino Bedeli” Açıklaması

PAGEV, son dönemde oldukça fazla tartışma konusu olan “Ordino Bedeli” hakkında çalışma yürüttüklerini ve bu bedelin alınmasında kanuni bir karşılığın olmadığını açıkladı.

Devamını Oku
Fosil Yakıt Oranı Düşecek

OPEC’in yayımladığı rapora göre, fosil yakıtların küresel enerjideki payı yüzde 74’e düşecek. Raporda ayrıca küresel enerji talebinin 2040 yılında yüzce 35 artacağı belirtildi.

Devamını Oku
Türkiye`de Denizciliğin Öncü Firması: Data Hidrolik

Makine sektörünün duayenleri serisinde bu hafta Data Hidrolik var. Denizcilik sektörünün önemli firmaları arasında yer alan Data Hidrolik, şu anda 22 ülkeye ihracat yapan bir şirket konumunda.

Devamını Oku
Türkiye “Yeni Kırılgan 5’li” İçinde

StandardPoors, Türkiye’yi “Yeni Kırılgan Beş” raporunda en kırılgan ülke olarak değerlendirdi.

Devamını Oku
Bolerais Üretim Kapasitesini Artırıyor

Avrupa’daki üretim kapasitesini artırmaya yönelik çalışmalar yapan petrokimya şirketlerine Bolerais de katıldı. Yapılan açıklamada Avrupa’daki PP üretimini artırmak için çalışmalara başlandığı belirtildi.

Devamını Oku
Euro Bölgesi’nde Yatırımcı Güveni Rekor Kırdı

Euro Bölgesi’nde Sentix Yatırımcı Güven Endeksi ekim ayında 34 puana yükseldi ve son 10 yılın en yüksek seviyesine ulaştı

Devamını Oku