İNŞAAT VE MAKİNE ODAKLI 2400 SÖZLEŞME İMZALANDI

Garanti Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen, yaptıkları her üç leasing işleminden birinin iş ve inşaat makinesi olduğunu belirterek, “Makineler de öncelikli finansman sağladığımız ürün grupları oldu. 2017 yılında 2.400 sözleşme imzaladık” dedi.

Devamını Oku
AMBALAJDA İHRACAT YÜZDE 8 ARTTI

Türkiye Ambalaj Sektörü 2017 Yılında 787 Milyon Dolarlık Dış Ticaret Fazlası Verdi. Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD), Türkiye Ambalaj Sektörünün 2017 yıl sonu ithalat ve ihracat rakamlarını düzenlediği bir toplantıyla açıkladı. Yılı yine dış ticaret açığı vermeden tamamlayan ambalaj sektörünün ihracatı 2017 yılında bir önceki seneye göre miktar ve değer olarak yüzde 8 arttı. Ambalaj sektörü 2017 yılında 787 milyon dolarlık dış ticaret fazlası verdi.

Devamını Oku
ROBOT VE İNSANIN İŞBİRLİĞİ FABRİKALARIN VERİMLİLİĞİNİ ARTIRIYOR

Yeni nesil dijital fabrikalarla ilgili açıklamalarda bulunan Mitsubishi Electric Corporation Fabrika Otomasyon Sistemleri Yurtdışı Stratejik Planlama Departmanı Kıdemli Müdürü Hajime Sugiyama, tüketicilerin kişiselleştirilmiş ürün taleplerini karşılayabilecek üretim tesislerinde robotlar ve insanların birlikte çalışmasının verimliliği artırdığını söyledi.

Devamını Oku
PİYASALAR HAFTAYA NASIL BAŞLADI? İŞTE RAKAMLAR...

Gözler enflasyon raporunda, Yeni haftaya 4.04 seviyelerinde başlayan piyasada, TCMB`nin enflasyon raporu izlenecek.

Devamını Oku
DIŞ TİCARET AÇIĞI 5,9 MİLYAR DOLAR

Türkiye İstatistik Kurumu ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı işbirliğiyle oluşturulan geçici dış ticaret verilerine göre; Mart ayında dış ticaret açığı yüzde 28,8 artarak 5 milyar 855 milyon dolara yükseldi.

Devamını Oku
OTOMOBİL SATIŞLARI YÜZDE 5,5 ARTIŞ GÖSTERDİ

Türkiye`de otomobil satışları ilk çeyrekte yüzde 5,47`lik artış kaydetti. Yılın ilk iki ayında Avrupa otomobil satışları sıralamasında 9. olan Türkiye`nin bu artış sonrası sıralaması değişmedi.

Devamını Oku
23 NİSAN TATİLİ İÇİN EN FAZLA EGE KIYILARI TERCİH EDİLDİ

TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, Ege kıyılarına talep çok yüksek seviyelerde bulunuyor. Özellikle Çeşme, Ayvalık, Marmaris ve Bodrum talebin yüksek olduğu, dolulukların yüksek seviyeye ulaştığı noktalar dedi.

Devamını Oku
ADIYAMAN`DA DEPREM ! YARALI SAYISI AÇIKLANDI...

Adıyaman`da saat 03:34`de 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD depremin merkez üssünün Samsat ilçesi olduğunu açıkladı. Sabah saat 07:50`de 3., saat 09.09`da ise 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sağlık Bakanı Demircan, depremde 39 kişinin yaralandığını açıkladı.

Devamını Oku