UZMANLAR UYARIYOR; HAVALAR ISINMADAN ÖNLEMİNİZİ ALIN!

Özellikle bahar ve yaz aylarında kapasitesi zorlandığından arızalanma riski bulunan soğutma sistemlerinin, üretimde aksamalara yol açmaması için proses ihtiyaçlarına göre kontrolünün yapılması gerekiyor.

Devamını Oku
ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI

TÜİK şubat ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre, TÜFE şubat ayında yüzde 0,73 artarken, yıllık bazda yüzde 10,26 oldu. TÜFE`de şubat ayında beklenti yüzde 0.50 artış, yıl sonunda ise yüzde 9.15 olması yönündeydi.

Devamını Oku
WHATSAPP KULLANICILARINI SEVİNDİRECEK YENİLİK!

WhatsApp, YouTube videolarını uygulamadan çıkmadan görüntüleme olanağını Türkiye`deki kullanıcıların hizmetine sunuldu.

Devamını Oku
MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ`NDE YENİ DÜZENLEME

Maliye Bakanı Ağbal, Motorlu Taşıtlar Vergisi Kanunu`na `motor gücü` tanımı koyarak, vergileme ölçütleri arasına motor gücünü de ekliyoruz. dedi.

Devamını Oku
SANAYİ DEVLERİ WIN EURASIA İÇİN İSTANBUL’A GELİYOR

Avrasya bölgesinin en büyük imalat sanayi fuarı 25. Uluslararası WIN EURASIA 2018, tüm endüstri bileşenlerini 15-18 Mart tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Kongre Merkezinde bir araya getirecek.

Devamını Oku
SOKAK HAYVANLARI İÇİN PLASTİK BORUDAN MAMALIK YAPTI

Bayburt Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencisi Muhammed Badur, Sokak Hayvanları için plastik borudan mamalık üretti.

Devamını Oku
İNŞAAT SEKTÖRÜNDE İSTİHDAM AZALDI

İnşaat istihdam endeksi, geçen yılın son çeyreğinde önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 5,7 azalarak 67,8`e geriledi.

Devamını Oku
VIRGINIO NASTRI,16 ADET ENJEKSİYON MAKİNESİ İÇİN MERKEZİ KONVEYÖR OTOMASYONU İLE İŞÇİLİK MALİYETLERİNİ DÜŞÜRÜYOR

Uzman Konveyör Sistemleri Üreticisi Virginio Nastri 16 adet enjeksiyon makinesi için geliştirdiği merkezi konveyör otomasyonu ile işçilik maliyetlerini düşürüyor.

Devamını Oku