İŞ-KUR`DAN GENÇLERE 10 BİN LİRALIK KUPON YARDIMI

Nitelikli personel ihtiyacını karşılamak için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye İş Kurumu ve Milli Eğitim Bakanlığı`nın birlikte geliştirdikleri ortak proje ile gençlere 10 bin liralık kupon yardımı yapılıyor. Peki bu yardımı kimler alabilir? Başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar...

Devamını Oku
KUR ARTIŞI OTOMOTİV SEKTÖRÜNÜ ETKİLEYECEK Mİ?

Ford Otosan Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk, dövizdeki yükselişin “kaçınılmaz” olarak otomotiv sektörüne yansıyacağını söyledi.

Devamını Oku
GRANİT İTHALATINDA DAMPİNGE KARŞI ÖNLEM !

Çin menşeli granit ithalatında dampinge karşı önlem, ton başına 174 dolar olarak uygulanmaya devam edilecek.

Devamını Oku
CAM ELYAF ANTİ-DAMPİNG SORUŞTURMASINDA PAGDER GÖRÜŞ BİLDİRDİ

14 Mayıs 2017`de Cam Elyaf Sanayii A.Ş. tarafından yapılan başvuruya istinaden Mısır Arap Cumhuriyeti menşeli “cam elyafı takviye malzemeleri” ithalatına yönelik olarak damping soruşturmasında PAGDER sektörün görüşlerini Bakanlığa taşıdı: Yerli tekel üretici, sektörel cam elyaf ihtiyacını karşılamaktan uzak.

Devamını Oku
MİGREN AŞISINA ONAY ÇIKTI !

Amerikan İlaç ve Gıda Dairesi (FDA) migren hastalığının tedavisinde, atakları önleyici olarak kullanılan migren aşısına onay verdi. 2012 yılından beri çalışmaları devam eden aşı satışa sunuldu. Dünyada 3 bin hasta üzerinde denenen aşının klinik çalışmalarına Türkiye’den de 12 hasta katıldı.

Devamını Oku
TESK`TEN KDV VE ÖTV İNDİRİMİ ÇAĞRISI

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, hükümete beyaz eşya ve mobilyada KDV ve ÖTV indirimi çağrısı yaptı.

Devamını Oku
PLASTİK OYUNCAK İMALATHANESİ ALEV ALDI !

Gaziosmanpaşa`da plastik oyuncak imalathanesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.

Devamını Oku
PLASTİKÇİLER 1 OCAK 2019`A KİLİTLENDİ

1 Ocak 2019’dan itibaren plastik poşetlerin marketlerde ücret karşılığı temin edilmesini öngören karar için sektör temsilcileri, parayla satış yerine geri dönüşümün teşvik edilmesi gerektiğini savundu.

Devamını Oku