HASTEK PLASTİK SİSTEMLERİ PAZAR AĞINI GENİŞLETİYOR

1962’den beri plastik tesis otomasyonunda anahtar teslimi çözümler sunan HASTEK Plastik Sistemleri ürün yelpazesini genişleterek Pazar ağını genişletiyor.

Devamını Oku
İNŞAAT SEKTÖRÜ ENDÜSTRİ 4.0 İLE KONUT YAPACAK

Dijital dönüşüm inşaat sektörüne de sıçradı. Türk müteahhitleri, robot üreten şirketlerle dirsek temasına başladı. Birçok markalı konut üreticisi, Ar-Ge çalışmalarını hızlandırdı. Müteahhitler hızlı ve hatasız iş için robotların kaçınılmaz olduğunu belirtiyor. 3D yazıcı ile ev yapma fikri de sektörde kabul görmeye başladı.

Devamını Oku
CARREFOURSA O ARAZİYİ SATTI

Carrefoursa hipermarket, otopark ve ticaret merkezinden oluşan İstanbul Bayrampaşa’daki 63 dönümlük arazisini sattı.

Devamını Oku
NORVEÇLİ FİRMA ENDÜSTRİYEL PLASTİK KUTULAR İTHAL EDECEK

Norveçli bir firma, web sitesinden, depolama raf sistemleri ve plastik endüstriyel saklama kapları konusunda Türk üreticiler aradığını duyurdu.

Devamını Oku
PLASTİK SEKTÖRÜ 36,8 MİLYAR DOLARLIK ÜRETİM YAPTI

Plastik mamul üretimi 2017 yılında miktar bazında yüzde 8,5`lik artışla 9,6 milyon tona, değerde ise yüzde 9 artışla 36,8 milyar dolara yükseldi.

Devamını Oku
GOOGLE, `YOĞUNLAŞTIRILMIŞ MAKİNE ÖĞRETİMİ` HİZMETİNİ DUYURDU

Yapay zeka endüstrisinin en önemli ayaklarından bir tanesini oluşturan Google, geçtiğimiz günlerde duyurduğu `Google Yapay Zeka ile Öğrenim` girişiminin bir parçası olarak bu sefer de `Yoğunlaştırılmış Makine Öğrenimi Kursu` hizmetini duyurdu.

Devamını Oku
HAFTANIN İLK GÜNÜNDE PİYASALAR NASIL?

Enflasyon verisi öncesi 3.8159 seviyesinde hareket eden dolar/TL beklentilerin üzerinde gelen veri sonrası 3.8216 seviyesine kadar yükseldi. Euro/TL 4.69 seviyesinde hareket ediyor.

Devamını Oku
RUSYA İLE 100 MİLYAR DOLARLIK TİCARET HEDEFİ İÇİN PLAN HAZIRLANDI

Türkiye ile Rusya arasında 100 milyar dolarlık ticaret hacmi için hazırlanan yol haritasıyla, önce 2008`deki 38 milyar dolarlık hedef yakalanacak, ardından büyük hedef gelecek.

Devamını Oku