ANKARA SANATLA RENKLENECEK

Bilkent Sanat Festivali 28 Nisan- 6 Mayıs tarihlerinde yerli ve yabancı onlarca sanatçının katılımıyla sanatı Başkent`e taşıyacak. Bilkent Center`ın ev sahipliği yapacağı festival kapsamında, resimden müziğe dans gösterilerinden ünlü isimlerin söyleşisine kadar birçok etkinlik sanatseverlerle buluşacak.

Devamını Oku
YUMURTA ALIRKEN DİKKAT! YENİ UYGULAMA BAŞLIYOR...

Organik, köy, doğal ve serbest gezen tavuk yumurtası gibi farklı ifadelerle satılan yumurtalarla ilgili çok sayıda şikayet gelmesi üzerine harekete geçen bakanlığın getirdiği yetiştirme metodunun damgalanması uygulaması pazartesi gününden itibaren başlayacak.

Devamını Oku
PLASTİK BORU FABRİKASI ALEV ALDI

Sancaktepe`de plastik boru fabrikasında yangın! Plastik malzemeler alev alev yanarken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale etti. İtfaiye ekipleri alevler çevreye sıçramadan yangını kontrol altına aldı.

Devamını Oku
İTO`NUN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

İstanbul’daki 81 Meslek Grubu’nu temsil eden 261 İTO Meclis Üyesi, yeni dönemin Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini seçti. Seçime tek listeyle giren Şekib Avdagiç başkan seçildi.

Devamını Oku
WHATSAPP`IN YENİ ÖZELLİĞİ ÇOK KONUŞULACAK !

WhatsApp, BETA test sürecine girdiği çalışmayla, kullanıcılarının yeni vCard ile bilinmeyen numaradan gelen mesajın kime ait olduğuna dair fikir edinmelerini sağlamak istiyor.

Devamını Oku
DOLAR HAFTAYA NASIL BAŞLADI? İŞTE RAKAMLAR...

Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada dolar 4,10, euro 5,05 civarında seyrediyor.

Devamını Oku
ÖZEL SEKTÖRÜN DIŞ BORCU ARTIŞ GÖSTERDİ

Özel sektörün dış borçları yılın ilk iki ayında toplam 8.2 milyar dolar artışla 247 milyar dolara çıkarak, çeyrek trilyon dolara yaklaştı.

Devamını Oku
CANON, OFİSTEKİ VERİ GÜVENLİĞİ İÇİN YAZICILARIN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKİYOR

Zararsız gibi görünen yazıcılar aslında ofisteki en önemli ağlardan bir tanesini oluşturuyor. Yoğun ofislerde oldukça fazla bağlantı kuruluyor ve bu durum siber saldırılar için yüksek risk oluşturuyor. Bu sebeple verimli belge işleme ve üstün güvenlik konusu önem kazanıyor.

Devamını Oku