Evonik’ten Ürün Portföyüne Önemli Katkı

Alman özel kimyasallar şirketi Evonik, ABD’li şirket 3M’in konsantrasyonlu katkı maddesi işini devralıyor. Anlaşmanın 2018 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması ve devralmanın gerçekleşmesi bekleniyor.

Devamını Oku
Rosti Group Üretim Ağını Güçlendiriyor

Rosti Group Polonya’da sahip olduğu iki üretim tesisini birleştirerek üretim kapasitesini artırmak ve Pazar ağını geliştirmek istiyor.

Devamını Oku
Powell’dan Faiz Artırımına Yeşil Işık

ABD Başkanı Trump’ın FED Başkanlığı için aday olarak gösterdiği Jerome Powell, Senato’da yapılan onay oturumunda faiz artırımı için yeşil ışık yaktı.

Devamını Oku
GPCA’dan Küresel Rekabet Uyarısı

GPCA Başkanı Yousef Al-Benyan Körfez Bölgesi kimyasal madde üreticilerinin değişen küresel rekabet koşullarına ayak uydurması gerektiği uyarısında bulundu.

Devamını Oku
Tesla Semi’nin Fiyatı Belli Oldu

Geçen hafta lansmanı yapılan Tesla’nın elektrikli TIR’ı Semi’nin fiyatı belli oldu. Semi’nin fiyatı 150 bin dolardan 200 bin dolara kadar değişiyor.

Devamını Oku
Brough Planting İle Engel Arasında 10 Milyon Euro’luk Anlaşma

İngiliz plastik kalıp üreticisi Brough Planting, plastik enjeksiyon makinaları üreticisi Engel ile 10 milyon Euro değerinde makine alımı anlaşması imzalandı. İngiliz şirket, Engel 400 Twin Shot enjeksiyon kalıplama makinesi satın aldı.

Devamını Oku
Enerji Bakanı Albayrak’tan İhracat Açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Madencilik Sektörünün 2023 yılı için ortaya koyduğu 15 milyar dolar ihracat hedefinin hayal olmadığını belirterek, Madencilik Sektörümüz 20-25 milyar dolar ihracat hedeflemeli dedi.

Devamını Oku
Avrupa Komisyonu’ndan Toyoda Gosei’ye Para Cezası

Avrupa Komisyonu, Japon otomobil parçaları üreticisi Toyoda Gosei’ye rekabet kurallarını ihlal ettiği gerekçesi ile 11 milyon 262 bin Euro para cezası verdi.

Devamını Oku