ATATÜRK HAVALİMANI İÇİN SON UÇUŞ NE ZAMAN?

Dünya havacılığının yeni merkezi olacak İstanbul Yeni Havalimanı`nın ilk etabının 29 Ekim`de açılması için çalışmalar devam ederken İstanbul Yeni Havalimanı`na transfer programı da kesinleşti. Buna göre 31 Ekim 2018 saat 00:00`dan itibaren Atatürk Havalimanı, tarifeli ve tarifesiz iç ve dış hat ticari yolcu taşımacılığına yönelik seferlere kapatılacak.

Devamını Oku
YAZIN SICAK GEÇECEĞİ AÇIKLAMALARI KLİMA SATIŞLARINI YÜZDE 50 ARTTIRDI

E-ticaret platformu n11.com`dan yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklıklarının geçen yıla göre mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğine yönelik yapılan açıklamalar klima satışlarına yansıdı.

Devamını Oku
DENİZBANK SATILDI, İŞTE YENİ SAHİBİ

Rus Sberbank, Denizbank’taki yüzde 99.85 hissesinin 14.6 milyar TL’ye ($3.2 mlyr) eşit değer üzerinden Emirates NBD’ye satmak için anlaştı.

Devamını Oku
PERAKENDE SATIŞLARI MART AYINDA ARTIŞ GÖSTERDİ

Perakende satış endeksi mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 7,4`lük artış gösterdi. Aynı dönem yüzde 18,1 daha fazla ciro yapıldı.

Devamını Oku
İSKİ`DEN SANAYİ SUYUNA İNDİRİM

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, biyolojik arıtmalarda temizlenerek sanayicilerin kullanımına sunulan geri dönüşüm suyunun metreküp fiyatında yüzde 16,6 indirim yaptı.

Devamını Oku
İŞ YERİ TESLİMİNDE KDV ORANI YÜZDE 8`E DÜŞÜRÜLDÜ

Bakanlar Kurulu kararıyla konutun ardından iş yeri teslimlerinde de uygulanan KDV oranı, 31 Ekim`e kadar yüzde 18`den yüzde 8`e düşürüldü.

Devamını Oku
PLASTİĞİ ÇELİĞE DÖNÜŞTÜRDÜLER...

Balıkesir Üniversitesi Edremit Meslek Yüksek Okulu ile Faruk Durukan`a ait AR-GE firması ortak çalışma yaparak plastik ile bor madenini birleştirdi. Birleşme sonucunda ortaya çelik kadar güçlü materyal çıktı

Devamını Oku
PLASTİK FABRİKASINDA PATLAMA, 20 YARALI 1 KAYIP

ABD`de kimyasal üretim yapan bir fabrikada meydana gelen patlamada 20 kişinin yaralandığı, bir kişinin de kayıp olduğu bildirildi.

Devamını Oku