THY UNUTULAN 45 BİN EŞYAYI SATIŞA ÇIKARDI

Türk Hava Yolları (THY) uçaklarda unutulan ve bekleme süresinde sahipleri tarafından alınmayan toplam 45 bin sahipsiz bagaj ve eşyayı ihaleyle satışa çıkardı. Kabinde unutulan satışa çıkarılan eşyaların tahmini bedelinin (kdv hariç) 500 bin TL olduğu, tahmini bedelin altındaki teklifler değerlendirmeye alınmayacağı belirtildi.

Devamını Oku
PVC ÜRÜNLERİNE TALEP ARTIYOR

Türkiye ekonomisindeki yerini giderek güçlendiren PVC sektörü, birçok sanayi kolunun en çok ihtiyaç duyduğu alanların başında geliyor.

Devamını Oku
41.YAPI FUARI 8 MAYIS`TA KAPILARINI AÇIYOR

Balkanlar, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika`yı kapsayan geniş bölgedeki en büyük, dünyada ise 5 büyük yapı fuarından biri olan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, 8 Mayıs`ta kapılarını açacak. ITE Turkey Bölge Direktörü Kemal Ülgen, İnşaat malzemelerinde yerli ürün kullanımı artıyor, Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul katılımcıların iş hacmini geliştirmeye devam ediyor diye konuştu.

Devamını Oku
FACEBOOK NE KADAR KÂR ELDE ETTİ?

Facebook`un yılın ilk çeyreğindeki net kârı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 63 artışla 4,99 milyar dolara ulaştı. Aynı dönemde şirketin geliri yüzde 49 yükselerek 11,97 milyar dolar oldu.

Devamını Oku
ÇATIDA ELEKTRİK ÜRETENLER YÜZDE 5 STOPAJ VERGİSİ ÖDEYECEK

Evinin çatısında 10 kilovat ve altında elektrik üretenler, dağıtım şirketine sattıkları elektrik için yüzde 5 gelir vergisi stopajı ödeyecekler.

Devamını Oku
TURİZM GELİRLERİ İLK ÇEYREKTE YÜZDE 31,3 ARTTI

Türkiye`nin turizm geliri, yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 31,3 artarak 4 milyar 425 milyon 237 bin dolar olarak gerçekleşti.

Devamını Oku
MERKEZ BANKASI YIL SONU ENFLASYON TAHMİNİNİ AÇIKLADI

Erken seçim sürecindeki Türk ekonomisinden enflasyonla ilgili olumsuz haberler geliyor. Ocak ayında 2018 yılı enflasyon beklentisini %7.9 olarak açıklayan Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya, bugün İstanbul’da düzenlediği “Enflasyon Raporu 2018-II başlıklı toplantıda beklentinin %8,4 olarak güncelledi

Devamını Oku
METEOROLOJİ`DEN UYARI ! BU TARİHE DİKKAT...

Meteoroloji`den son dakika uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nden gelen haftalık tahmin raporlarına göre, 6 Mayıs Pazar günü 81 ilde sağanak yağış bekleniyor.

Devamını Oku