HASTEK PLASTİK SİSTEMLERİ PAZAR AĞINI GENİŞLETİYOR

HASTEK PLASTİK SİSTEMLERİ PAZAR AĞINI GENİŞLETİYOR

1962’den beri plastik tesis otomasyonunda anahtar teslimi çözümler sunan HASTEK Plastik Sistemleri ürün yelpazesini genişleterek Pazar ağını genişletiyor.


HASTEK Plastik Sistemleri, 56 yıldan bu yana plastik üreticilerinin doğru teknolojik yatırımlar yapmasına destek olmaya devam ediyor.


Sektör Rehberim’e konuşan HASTEK Plastik Sistemleri Genel Müdürü Muharrem MANAV, “Biz sadece mümessillik yapıp cihaz satan firma değiliz. Her bir müşterinin üretim sorunlarına çözüm getiren, planlanan yatırımları projelendirip en verimli yatırımın yapılmasına katkıda bulunan bir yapıya ve eğitimli kadroya sahibiz.” dedi.


Mümessil firmalardan sürekli alınan eğitimlerle on binlerce müşterisinin üretimlerinde yaşanan problemlere “anında teknik servis ve yedek parça desteği” verdiklerini ifade eden MANAV, “Gelişmeyi ve geliştirmeyi hedef edinerek, plastik sektörünün gelişimini de yakından takip ediyoruz. Önceliğimiz  Plastik Meslek Liselerinde okuyan öğrencilerin eğitimi ve sektöre daha fazla kalifiye elemanın katılmasına katkıda bulunmaktır.  Bu kapsamda plastik okullarına makine ve ekipman bağışlama desteği vermenin yanı sıra bu bağışlanan makineler üzerinde periyodik eğitimler vermek için de vakit ayırıyoruz.” dedi.


Her yıl yapılan müşteri memnuniyet anketlerinden çıkan %98 ve üzeri memnuniyet oranıyla HASTEK ailesinin her bir bireyine daha fazla hizmet isteği aşıladıklarını belirten Muharrem MANAV, müşteri memnuniyeti ilkesi ile Türkiye'de konusunda en büyük pazar payına sahip olduklarının altını çizdi.