Taylor Engineering Negri Bossi’den Makine Satın Aldı

Taylor Engineering Negri Bossi’den Makine Satın Aldı

 

Taylor EngineeringPlastics, Negri Bossi VH2000 makinesi satın aldı. Şirket, gerçekleştirdiği satın alama ile üretim kapasitesini ve ürün yelpazesini geliştirmeyi amaçlıyor.
 

Taylor Engineering and Plastics, büyük boyutlu kalıplama kapasitesini artırmak için bir Negri Bossi VH2000 makinesi satın aldı.
 

Taylor Engineering and Plastics, gerçekleşen satın almanın artan üretim gereksinimlerini karşılamak –üzere gerçekleştiğini söyledi. Negri Bossi’den alınan yeni makine ile mevcut müşterilere daha iyi hizmet etme ve yeni müşteriler için fırsatlar sunma olanağının yakalandığının altı çizildi. Yönetim Kurulu Başkanı Rodney Taylor konu ile ilgili yaptığı açıklamada “110 ve 210 tonluk daha küçük iki makine ile birlikte gerçekleşen bu yatırım sayesinde eknik Kaplamalar Bölümü ile birlikte mevcut mevcut geniş çeşitlilikteki kalıplama kapasitesini tamamlayacak.” dedi.
 

Yeni Negri Bossi Bi-Power VH2000 küçük ayak izi ve çok düşük enerji tüketimi ile iki silindirli bir hibrid makine olarak dikkat çekiyor. Makine, döngü sürelerini kısaltmak ve daha yüksek bir verimlilik seviyesi sağlamak için tüm hareketlerin üst üste binmesini sağlayan bir elektrikli vidalı tahrik tertibatına sahiptir.
 

Etiketler