VIRGINIO NASTRI,16 ADET ENJEKSİYON MAKİNESİ İÇİN MERKEZİ KONVEYÖR OTOMASYONU İLE İŞÇİLİK MALİYETLERİNİ DÜŞÜRÜYOR

VIRGINIO NASTRI,16 ADET ENJEKSİYON MAKİNESİ İÇİN MERKEZİ KONVEYÖR OTOMASYONU İLE İŞÇİLİK MALİYETLERİNİ DÜŞÜRÜYOR

Uzman Konveyör Sistemleri Üreticisi Virginio Nastri 16 adet enjeksiyon makinesi için geliştirdiği merkezi konveyör otomasyonu ile işçilik maliyetlerini düşürüyor.

Virginio Nastri, İngiltere merkezli plastik fabrikasında bulunan 16 adet Enjeksiyon Makinesi için geliştirdiği Merkezi Konveyör Sistemi ile tesisin üretim verimliliğini arttırıyor.


Geliştirilen merkezi sistem sayesinde işçilik maliyetleri de ciddi miktarda düşüyor. Öyle ki bir vardiyada sadece dört operatör ile kesintisiz üretim yapılabilmekte. 


Virginio Nastri Hakkında


Virginio Nastri, 1964 yılında imalat sanayi için taşıma sistemleri geliştirmek ve inşa etmek amacıyla İtalya’da kuruldu. Kurulduğu günden bu yana sektörde pazar lideri olan Virginio Nastri, yılların birikimiyle ve teknolojik deneyimle sürekli yenilik ve gelişme sağlamak için yatırım yapıyor.


Arzignano'daki merkez tarafından yönetilen geniş bir ticaret ağı sayesinde Avrupa ve Kuzey Afrika pazarında blunan Virginio Nastri. Güney Amerika ve Asya pazarları için  Virginio Shini ve Virginio Tecnos şirketlerini kurdu.


Virginio Nastri her gün 20'den fazla taşıma sistemi tasarlayıp, üretip ve teslim ederek dünyanın her yerindeki 60 ülkenin taleplerini karşılıyor.