SOKAK HAYVANLARI İÇİN PLASTİK BORUDAN MAMALIK YAPTI

SOKAK HAYVANLARI İÇİN PLASTİK BORUDAN MAMALIK YAPTI

Bayburt Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencisi Muhammed Badur, Sokak Hayvanları için plastik borudan mamalık üretti.
 

Bayburt Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencisi Muhammed Badur “Sokak Hayvanları” için köpek mamalığı yaptı.


Muhammed Badur, Satın aldığı plastik borulardan mamalıklar yaparak şehrin çeşitli noktalarına yerleştirdi. Bursundan arttırdığı parayla satın aldığı mamaları sokak hayvanları için harcayann Bodur, Üniversitenin ve Kızılay’ın destekleriyle mamalık sayısını ve mama desteğini arttırdığını dile getirdi. Muhammed Badur, Kendisine çalışmak için bir atölye tahsis eden Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne ve Rektör Coşkun’a teşekkür etti.


Öğrencilerin başarılı gayretlerinin kendilerini gururlandırdığını ifade eden Rektör Coşkun, bu tarz örnek projeleri her zaman desteklediklerini ve öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Coşkun, öğrencilerle birlikte, projelerinin gelişmesi için zaman kaybetmeden çalışmaya başlayacaklarının müjdesini de verdi.