Toray, Avrupa’da Ar-Ge Faaliyetlerini Genişletiyor

Toray, Avrupa’da Ar-Ge Faaliyetlerini Genişletiyor

Japon üretici Toray, Almanya’nın Münih kentinde kuracağı yeni tesis ile Avrupa’daki müşterilerine daha hızlı servis vermeyi hedefliyor. Yeni tesisin önümüzdeki yıl yaz aylarında hizmete girmesi planlanıyor.
 

Japon üretici Toray, Almanya’nın Münih kentinde “Yeşil İnovasyon” projesi kapsamında Ar-Ge çalışmalarını geliştirmek amacıyla yeni bir tesis kuracağını açıkladı. Kurulacak yeni tesisin 2018 yılı Ağustos ayında hizmete gireceği belirtiliyor. 3.400 metrekare alana kurulacak tesiste labaratuvar ve ofis bloklarının yer alacağı öğrenildi.
 

Toray, 2008'de Nagoya Fabrikasında bir Otomotiv Merkezi (AMC) kurdu ve merkez, Japon otomotiv OEM'lerine yeni malzemeler kullanarak çözüm önerileri, teknoloji geliştirme ve ticarileştirme yönünde ilerledi.  2014 yılından 2016 yılına kadar olan dönemde Toray Grubunun otomotiv uygulamalarına yönelik net satışları, küresel otomobil üretimi için yaklaşık% 2'lik bir büyüme ile karşılaştırıldığında yılda yaklaşık% 10 oranında büyüdü ve bu artışın yaklaşık beş katı büyüme sağladı.
 

AMC ile yaşanan tecrübeye dayanarak ve Toray Grubunun otomotivle ilgili iş alanındaki genişlemesini daha da ilerleten yeni tesis, Avrupa'daki müşterilere tek seferlik servis sunarak yeni uygulamaları idare edebilen bir ana teknoloji geliştirme üssünün ana rolünü oynayacak.
 

Avrupa otomobil üreticileri küresel otomotiv endüstrisinde büyük adımlar atıyor ve bölge, otomotiv alanında karbon elyaf kompozit malzemeler ve otomobil parçalarında daha fazla reçine kullanması için geliştirme talep ediyor. Yakıt tüketim yönetmelikleri dünyadaki en katı maddeler arasında yer alıyor ve bölge, araç ağırlığını ve elektrikli taşıtları azaltma girişimleri ile dünyanın diğer bölgelerinde liderlik yapıyor.
 

Toray, ana müşterileri (OEM'ler ve Tier 1) ile birlikte elektrikli araçlar gibi çevre dostu taşımacılık ekipmanı için gerekli olan yeni malzemeler, bina yöntemleri ve yapıların geliştirilmesi yoluyla orta vadeli yönetim programı AP-G 2019'da GR İşletme Genişleme stratejisini uygulamayı hedeflemektedir

Etiketler