Shini, Slink Uygulaması İle Ön Planda Olacak

Shini, Slink Uygulaması İle Ön Planda Olacak

Plastik sektörünün en önemli otomasyon sağlayıcılarından Shini, Plast Eurasia 2017’de Slink uygulaması ile müşterilerinin karşısına çıkacak. Slink, Endüstri 4.0 standardının Shini bünyesindeki altyapısını oluşturuyor.
 

Üretimde sağladığı bir çok avantajdan dolayı,  tek noktadan, tüm imalat sürecinin uzaktan takip edilmesi ve haberleşmenin sağlanabilmesi ihtiyacı işletmelerde mecbur hale gelmektedir..
 

Bu ihtiyacı karşılayan, Endüstri 4.0 teknolojisi,  Uzakdoğu’nun Plastik Sektöründeki en büyük Otomasyon Sistemleri Üreticisi Shini Plastics tarafından geliştirilen Slink uygulaması ile,  PlastEurasia 2017 Fuar’ında 6-9 Aralık tarihleri arasında müşterileri ile buluşacak.
 

Endüstri 4.0 standardının Shini bünyesindeki alt yapısını oluşturan SLink, nem alıcı kurutucu, blender, soğutucu ve kalıp şartlandırıcı gibi yardımcı ekipmanların izlenme işlevlerini ana makinenin operasyon paneline veya tesisin MRP sistemlerine entegre eder ve böylece tüm sürecin izlenmesini merkezileştirir. Sadece makinenizi uzaktan kumanda edebilen veya geleneksel işlemlerden farklı olarak SLink, yardımcı makina kontrolöründeki tüm parametreleri toplar ve yardımcı makinenin kendisinin tüm kontrol fonksiyonlarını uzaktan gerçekleştirilmesine imkan tanır. Geleneksel yöntemlerle karşılaştırıldığında, SLink ile entegre edilmiş yeni bir kontrol sistemi, daha verimli ve akıllı bir üretim süreci oluşturarak emek ve üretim maliyetini büyük ölçüde düşürür.