Çin’deki Anti Damping Soruşturması SM İthalatını Etkiliyor

Çin’de SM ithaları ile ilgili devam eden anti damping soruşturmasının, 2018 yılı görüşmeleri üzerinde olumsuz etki yaptığı belirtiliyor. 2018 yılı SM görüşmelerinin devam eden soruşturma sebebi ile ertelenme ihtimali gündemdeki yerini koruyor.

Devamını Oku
Avrupa Merkez Bankalarından ECB Yorumu

Fransa ve Almanya merkez bankaları başkanları, ECB`nin artık yeni varlık alımlarıyla sağlanan destekten uzaklaşması gerektiğini düşünüyor

Devamını Oku
Hexpol, Almanya’da Yeni Üretim Hattı Kuruyor

Hexpol TPE, Almanya’da bulunan üretim alanına yeni bir üretim hattı kurarak kapasitesini genişletme kararı aldı. Yeni üretim hattının 2018 yılı başlarında faaliyete geçmesi bekleniyor. Yeni yatırımın üretim kapasitesini yılda 5000 tor artırması hedefleniyor.

Devamını Oku
Japonya’da Gözler Ekonomide

Japonya’da erken seçimlerden sonra gözler ekonomiye çevrildi. Seçimleri kazanan Başbakan Abe’nin tüketim vergisini artırması bekleniyor.

Devamını Oku
Spot Piyasada Elektrik Fiyatları Arttı

Spot piyasada elektrik fiyatları geçtiğimiz hafta, bir önceki haftaya göre yüzde 2 artışla 167,2 TL oldu.

Devamını Oku
Engel’den Yeni Kompozit Uygulamaları

Avusturya merkezli plastik enjeksiyon makinası üreticisi Engel, Avusturya’da bulunan üretim tesisinde hafif kompozitler için yeni uygulamalar geliştiriyor.

Devamını Oku
İngiltere’de Perakende Satışlar Düştü

Birleşik Krallık’ta perakende satışlar eylülde aylık bazda yüzde 0,8 daraldı.

Devamını Oku
Avrupa Benzen Piyasasında ABD Etkisi

Avrupa’da spot benzen pazarında fiyatlar ABD etkisi ile arttı. Fiyatlardaki artışın önümüzdeki haftalarda devam edip etmeyeceği ise merak konusu.

Devamını Oku