KRAUSSMAFFEI`NİN KÜRESEL YATIRIMLARI 2018`DE 81 MİLYON DOLARA ULAŞTI

KRAUSSMAFFEI`NİN KÜRESEL YATIRIMLARI 2018`DE 81 MİLYON DOLARA ULAŞTI

KraussMaffei, IT altyapısı, yazılım ve dünya çapındaki tesislerinde genişletmeler de dahil olmak üzere 2018 yılında 81 milyon dolar yatırım yapıyor.
 

Alman makine üreticisi CEO’su Frank Stieler, KraussMaffei'nin teknoloji lideri konumunu güçlendireceğini söyledi. 2017 yılında 44,8 milyon dolar olan yatırımlarda yüzde 81'lik bir sıçrama olduğunu belirten Frank Stieler, "Almanya ve Çin'deki tüm mevcut tesislerimizde yeni tesislere yatırım yapacağız ve dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimize hizmet verebilmek için ABD'deki tesislerimizi genişletmeye devam edeceğiz." dedi.


Diğer önemli yatırım alanları arasında Endüstri 4.0 ve dijitalleşme için devam eden araştırma ve geliştirme çalışmalarının sürdüğünün altını çizen Stieler, “Geçen yıl, satışlar 2016'ya göre yüzde 8 artarak yaklaşık 1,66 milyar dolar oldu. Yıllardır ilk kez, büyümenin olumlu olduğuna ve bu büyümeye yatırım yapmamız gerektiğine inanıyoruz” dedi.


Stieler ayrıca geçtiğimiz Ekim ayında Almanya'nın Friedrichshafen kentindeki Fakuma ticaret fuarında düzenlediği basın toplantısında Leasing seçeneğini açıkladı. Şirket, Almanya'da 2018'in başında leasing programını başlattı. Stieler, lesaing seçeneğinin en önemli bulgularından birinin “sürpriz bir müşteri tabanı” olduğunu da ekleyerek, “Bunu doğrulamak ve bu konuda deneyim kazanmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.


KraussMaffei ABD ve diğer ülkeler için banka ve leasing kuruluşları için sistemin detayları hakkında görüşmelere devam ediyor.