CAM ELYAF ANTİ-DAMPİNG SORUŞTURMASINDA PAGDER GÖRÜŞ BİLDİRDİ

14 Mayıs 2017`de Cam Elyaf Sanayii A.Ş. tarafından yapılan başvuruya istinaden Mısır Arap Cumhuriyeti menşeli “cam elyafı takviye malzemeleri” ithalatına yönelik olarak damping soruşturmasında PAGDER sektörün görüşlerini Bakanlığa taşıdı: Yerli tekel üretici, sektörel cam elyaf ihtiyacını karşılamaktan uzak.

Devamını Oku
TESK`TEN KDV VE ÖTV İNDİRİMİ ÇAĞRISI

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, hükümete beyaz eşya ve mobilyada KDV ve ÖTV indirimi çağrısı yaptı.

Devamını Oku
PLASTİK OYUNCAK İMALATHANESİ ALEV ALDI !

Gaziosmanpaşa`da plastik oyuncak imalathanesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.

Devamını Oku
PLASTİKÇİLER 1 OCAK 2019`A KİLİTLENDİ

1 Ocak 2019’dan itibaren plastik poşetlerin marketlerde ücret karşılığı temin edilmesini öngören karar için sektör temsilcileri, parayla satış yerine geri dönüşümün teşvik edilmesi gerektiğini savundu.

Devamını Oku
YAZIN SICAK GEÇECEĞİ AÇIKLAMALARI KLİMA SATIŞLARINI YÜZDE 50 ARTTIRDI

E-ticaret platformu n11.com`dan yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklıklarının geçen yıla göre mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğine yönelik yapılan açıklamalar klima satışlarına yansıdı.

Devamını Oku
PERAKENDE SATIŞLARI MART AYINDA ARTIŞ GÖSTERDİ

Perakende satış endeksi mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 7,4`lük artış gösterdi. Aynı dönem yüzde 18,1 daha fazla ciro yapıldı.

Devamını Oku
PLASTİK FABRİKASINDA PATLAMA, 20 YARALI 1 KAYIP

ABD`de kimyasal üretim yapan bir fabrikada meydana gelen patlamada 20 kişinin yaralandığı, bir kişinin de kayıp olduğu bildirildi.

Devamını Oku
DOLAR YENİ HAFTAYA YENİ REKORLA BAŞLADI !

Dolar/TL yeni haftaya başlarken 4.56 seviyesini görerek rekorunu tazeledi. Euro ise 5.31 lira seviyelerinden işlem görüyor.

Devamını Oku