Cari Açık Beklentilerin Altında

Cari açık ekim ayında 3,83 milyar dolar oldu ve beklentilerin altında kaldı. Piyasa beklentisi 4,1 milyar dolardı.

Devamını Oku
Clariant Müşteri Odaklı Çözümler İle Ön Plana Çıktı

Plast Eurasia 2017’de müşterileri ile buluşan Clariant, Türkiye masterbatch sektöründe müşteri odaklı çözümleri ile dikkat çekti. İsviçreli üretici fuar süresince renk masterbatchleri ve katkı masterbatchleri ile müşterilerinin karşısına çıktı.

Devamını Oku
Başbakan Yardımcısı Şimşek’ten Büyüme Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ekonomik büyümeye ilişkin değerlendirme yaptı. Şimşek, kapasite kullanımı yatırımlarının önümüzdeki dönemde de devam edeceği yönünde güçlü sinyallerin olduğuna dikkat çekti.

Devamını Oku
Plast Eurasia 2017 Başladı

Türk plastik sektörünün kapısını dünyaya açan ve plastik sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olarak bilinen Plast Eurasia 2017 başladı. Fuarda bu yıl yerli ve yabancı yüzlerce firma yer alıyor. Fuar, 9 Aralık tarihine kadar ziyarete açık olacak.

Devamını Oku
S&P’den Enflasyon Açıklaması

Kredi derecelendirme kuruluşu StandardPoors, enflasyon rakamlarının yüksek olduğuna dikkat çekerek Merkez Bankasının faiz artırımına gidebileceğini belirtti.

Devamını Oku
Euro Bölgesi Üçüncü Çeyrekte Büyüdü

Euro Bölgesi ekonomisi 2017 yılının üçüncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,6 büyüme gösterdi.

Devamını Oku
Thyssenkrupp, SASA Polyester İçin İki Tesis Kuracak

Alman şirket Thyssenkrupp Industrial Solutions, Adanalı şirket SASA Polyester için iki üretim teisi inşa edecek. Tesislerin birinde PET üretimi, diğerinde ise PET şişeler için reçine üretimi yapılacak.

Devamını Oku
Otomobil Pazarı Daraldı

Türkiye’de otomobil ve hafif ticari araç pazarı kasım ayında yüzde 17,8 daralırken bu yılın 11 aylık döneminde ise yüzde 2,6 seviyesinde gerçekleşti.

Devamını Oku