3 BOYUTLU YAZICIYLA ÜRETİLEN ARABA UYGUN FİYATIYLA ŞAŞIRTIYOR!

Polymaker ve İtalyan araç üreticisi XEV’in 3D teknolojisi ile üretecekleri ortak araç, üretim maliyetlerini yüzde 70 aşağı düşürüyor. 3D yazıcı teknolojisinin bir ürünü olan bu araca ise ilginin yoğun olduğu belirtilirken şimdiden 7000 sipariş aldığı açıklandı.

Devamını Oku
30 DAKİKADA PROTOTİP ÜRETEN MAKİNE

Bursa`da otomotiv ve savunma sanayisine ürün geliştiren bir firma, yaklaşık yarım saatte herhangi bir katı maddeyi tarayıp prototipini yapabilen 3D(üç boyutlu) kopya makinesi üretti.

Devamını Oku
REKOR SEVİYEYE ULAŞAN DOLAR HAFTANIN SON GÜNÜNE NASIL BAŞLADI?

ABD Başkanı Donald Trump`ın, son dakika haberiyle Çin`e milyarlarca dolarlık ek gümrük vergisi ve yatırım kısıtlamaları getirilmesini öngören genelgeyi imzalamasını ardından dolar ilk kez 4 TL`yi aşarak 4.03 seviyesini gördü. Sabah saatlerinde ise gevşeme geldi.

Devamını Oku
POŞETLER KONUSUNDA YANLIŞ ALGI OLUŞTURULUYOR

KAYSERİ Plastik İşletmeciler Derneği (KAYPİDER) Başkanı Yusuf Özkan, 2019 yılında, marketlerde poşetlerin paralı olmasının gündeme getirileceğini ileri sürerek, Kamuoyunda yanlış algı oluşturuyorlar. Bu, sadece poşetlerin pervasızca, ihtiyaçtan fazla kullanılmasını önlemek maksatlı karardır dedi.

Devamını Oku
TARIM MAKİNESİ ÜRETİCİLERİ ARGE İLE BÜYÜMEYİ HEDEFLİYOR

Avrupa ve Asya’nın en büyük 3. fuarı niteliğinde olan Konya Tarım Fuarı, sektörde faaliyet gösteren 427 firmayı ve 20 ülkeden 1281 markayı bir araya getirdi. Türkiye’de tarım makineleri pazarının yüzde 65’i, ihracat pazarının ise yüzde 45’ini gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Devamını Oku
HASTEK PLASTİK SİSTEMLERİ PAZAR AĞINI GENİŞLETİYOR

1962’den beri plastik tesis otomasyonunda anahtar teslimi çözümler sunan HASTEK Plastik Sistemleri ürün yelpazesini genişleterek Pazar ağını genişletiyor.

Devamını Oku
CARREFOURSA O ARAZİYİ SATTI

Carrefoursa hipermarket, otopark ve ticaret merkezinden oluşan İstanbul Bayrampaşa’daki 63 dönümlük arazisini sattı.

Devamını Oku
NORVEÇLİ FİRMA ENDÜSTRİYEL PLASTİK KUTULAR İTHAL EDECEK

Norveçli bir firma, web sitesinden, depolama raf sistemleri ve plastik endüstriyel saklama kapları konusunda Türk üreticiler aradığını duyurdu.

Devamını Oku