ULUSLARARASI PLASTİK VE KAUÇUK FUARI 23-26 OCAK 2018`DE MOSKOVA`DA

Interplastica 23-26 Ocak 2018 tarihleri ​​arasında Moskova`da Expocentr Krasnaya Presnya`da düzenlenen 4 günlük bir etkinlik olacaktır. Plastik ve kauçuk sanayi için makine ve teçhizatın yanı sıra işleme ve geri dönüşüm makineleri, aletler ve çevre birimleri, ölçüm, kontrol, düzenleme ve doğrulama teknolojisi, ham ve yardımcı malzemeler, plastik ve kauçuk ürünleri, lojistik, depo teknolojisi ve hizmetleri alanlarında birçok farklı markayı görebilmek mümkün.

Devamını Oku
MİDEA PLASTİK ENDÜSTRİSİNDE DAHA FAZLA İŞ BİRLİĞİ İSTİYOR

Dünyanın en büyük beyaz eşya üreticisi Çin`in Midea Grubu, plastik endüstrisi ile sensörleri değiştirmek ya da yeni köpük yalıtımı sağlayan yeni nesil malzemeleri geliştirmek için daha fazla işbirliği çağrısında bulunuyor.

Devamını Oku
CHINAPLAS YENİ KONUMUNDA PLASTİK SEKTÖRÜNÜ KARŞILAMAYA HAZIRLANIYOR

Dünyadaki en büyük tek blok yapı ve sergi kompleksi olan yeni mekana taşınan CHINAPLAS, önceki Şanghay sitesinden% 30 daha fazla sergi alanı sağlayacak.

Devamını Oku
GOOGLE TAYVANLI TEKNOLOJİ ŞİRKETİ HTC`Yİ SATIN ALDI

HTC, birkaç yıl önce piyasaya sürdükleri One M8 modeli ile akıllı telefon sektörünün önemli çarklarından biri haline gelmişti. Daha sonraki çalışmalarında ise aynı başarıyı yakalayamayan HTC şuan da hayli kötü durumda. HTC’nin geçtiğimiz yıllarda satışa sunduğu One M9 modeli, içerisinde barındırdığı Snapdragon 810 yonga setinin ısınma sorunları ile karşılaşmıştı. Doğal olarak telefonun aşırı ısınması, kullanıcı kitlesini bu modelden soğuttu. One M9 modelinde yaşanan sorunlardan sonra, HTC bir daha eski günlerine dönemedi.

Devamını Oku
DÜNYADA İLK KEZ BİR ŞİRKET TRİLYON DOLAR DEĞERİNDE OLACAK

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte şirketler kar oranlarını neredeyse ikiye katlayacak bir şekilde büyüme gösterdiler. Dünya tarihinde ise ilk kez bir şirketin değeri 1 trilyon Dolar değerinde olabilir. Bu rakama en yakın isimler ise teknoloji devleri Apple ve Amazon. Her ne kadar Microsoft, Google, Facebook ve hatta Tesla`nın adı anılsa da en güçlü adaylar bu iki marka gözüküyor.

Devamını Oku
GİLLARD, HASSAS KESİCİ ÜRÜNÜNÜ PİYASAYA SÜRDÜ

Ekstrüzyon kesimi ve alt yapı ekipmanı üreticisi Gillard (Tewkesbury, Birleşik Krallık), paslanmaz çelik tel örgülü PTFE ve lastik hortumu kesmek için tasarlanmış bir dairesel tel kesici makine tanıttı. Yeni hassas kesici Örgülü Kesim HD makinesi 50 mm`ye kadar dış çaplı hortumla çalışabilir.

Devamını Oku
FUAR DESTEKLERİNE YENİDEN DÜZENLEME YAPILDI

Fuarların tanıtımı ve bilinirliği için yurt dışında ve yurt içinde verilen destekler Dolar`dan, TL`ye dönüştürüldü. Para biriminin değişimiyle birlikte verilen destek miktarı da azalmış oldu. Resmi Gazete de yayınlanan kararla, yurt içi fuarın destek kapsamına alınması için TOBB internet sitesinde ve Türkiye Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanan yıllık yurt içi fuar takviminde yer alması şartı korundu.

Devamını Oku
Husky İçin Dev Satın Alma İddiası

ABD’li bir yatırım firması olan Platinum Equity’nin Kanadalı plastik enjeksiyon makineleri üreticisi Husky’yi satın almak için yüksek bir teklif sunduğu iddia ediliyor. Konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Devamını Oku