ZORLU HOLDİNG`DEN ÇİNLİLERLE 4.5 MİLYAR DOLARLIK ANLAŞMA

Zorlu Grubu ve Çinli GSR, 4.5 milyar dolar yatırımla elektrikli otomobil ve enerji depolama pillerine yönelik batarya fabrikası kuruyor. Dev fabrika yılda 500 bin araca batarya üretecek.

Devamını Oku
BATILI BANKALARIN MODERN İPEKYOLU YARIŞI

Citigroup, HSBC ve Standard Chartered gibi büyük bankaların, Çin`in `Kuşak ve Yol` projesinde rol almak için birbirleriyle yarıştığı belirtilirken, birçok banka proje ile bağlantılı onlarca anlaşma imzalamayı başardı.

Devamını Oku
GOOGLE HASTA TAKİBİ İÇİN YAPAY ZEKA GELİŞTİRİYOR

İnsan kaynaklı hatalardan kurtulmak isteyen Google, hastanelerdeki hastaları takip etmek amacıyla yapay zeka geliştiriyor.

Devamını Oku
HASTEK MÜŞTERİLERİNİ ÇİN’E GÖTÜRÜYOR

Hastek Plastik Sistemleri büyük makine yatırımı yapacak müşterilerini Çin’de yer alan Borche fabrikasına, cihazı yerinde görmeye götürüyor.

Devamını Oku
PLASTİK VE KİMYA SEKTÖRÜNDE BÜYÜME HIZLANDI

Yarattığı katma değer ve sağladığı istihdam ile sanayide hızlı bir gelişim içinde olan plastik ve kimya sektörü temsilcileri, her iki sektöründe son yıllarda önemli bir gelişim gösterdiğini söyledi. Plastik ve kimya sektörünü geleceğe taşıyacak olan stratejinin, `Ar-Ge` olduğu görüşü belirtildi.

Devamını Oku
CASPER AKILLI TELEFONLARINI TÜRKİYE`DE ÜRETECEK

Casper 2018 yılı içinde Türkiye`de ilk ayağını başlatacağı akıllı telefon üretiminin tamamını önümüzdeki senelerde Türkiye`de gerçekleştirmeyi planlıyor.

Devamını Oku
İŞ YERİNİZE DÜZEN GETİRECEK PLASTİK ARAÇ-GEREÇLER

Başta hırdavat ve inşaat malzemeleri satışının yapıldığı nalbur, yapı market gibi perakende mağazaları olmak üzere pek çok işletmede tercih edilen plastik kutu ve kasalar; ürünlerin saklanması, taşınması ve teşhir edilmesi amacıyla sıkça kullanılan ekipmanlardır.

Devamını Oku
LONDRA`DAKİ BİR MAĞAZA 60.000 PLASTİK ŞİŞEYİ 3D PRİNTER İLE DÖNÜŞTÜRDÜ

Plastik sektörünün olmazsa olmaz alanlarından biri de dekorasyondur. Her gün farklı alternatifler görmek mümkün. Ancak İç mimarlık için sürdürülebilir tasarım çözümlerine rastlamak pek kolay değil. Hep daha lüks, daha dekoratif şeyler arayan tasarımcılar haliyle müşterilerinin karşısında yeniden değerlendirmek yerine hep yeni malzemeler kullanmayı tercih ediyor.

Devamını Oku