PLASTİK SEKTÖRÜ 36,8 MİLYAR DOLARLIK ÜRETİM YAPTI

Plastik mamul üretimi 2017 yılında miktar bazında yüzde 8,5`lik artışla 9,6 milyon tona, değerde ise yüzde 9 artışla 36,8 milyar dolara yükseldi.

Devamını Oku
GOOGLE, `YOĞUNLAŞTIRILMIŞ MAKİNE ÖĞRETİMİ` HİZMETİNİ DUYURDU

Yapay zeka endüstrisinin en önemli ayaklarından bir tanesini oluşturan Google, geçtiğimiz günlerde duyurduğu `Google Yapay Zeka ile Öğrenim` girişiminin bir parçası olarak bu sefer de `Yoğunlaştırılmış Makine Öğrenimi Kursu` hizmetini duyurdu.

Devamını Oku
HAFTANIN İLK GÜNÜNDE PİYASALAR NASIL?

Enflasyon verisi öncesi 3.8159 seviyesinde hareket eden dolar/TL beklentilerin üzerinde gelen veri sonrası 3.8216 seviyesine kadar yükseldi. Euro/TL 4.69 seviyesinde hareket ediyor.

Devamını Oku
RUSYA İLE 100 MİLYAR DOLARLIK TİCARET HEDEFİ İÇİN PLAN HAZIRLANDI

Türkiye ile Rusya arasında 100 milyar dolarlık ticaret hacmi için hazırlanan yol haritasıyla, önce 2008`deki 38 milyar dolarlık hedef yakalanacak, ardından büyük hedef gelecek.

Devamını Oku
UZMANLAR UYARIYOR; HAVALAR ISINMADAN ÖNLEMİNİZİ ALIN!

Özellikle bahar ve yaz aylarında kapasitesi zorlandığından arızalanma riski bulunan soğutma sistemlerinin, üretimde aksamalara yol açmaması için proses ihtiyaçlarına göre kontrolünün yapılması gerekiyor.

Devamını Oku
WHATSAPP KULLANICILARINI SEVİNDİRECEK YENİLİK!

WhatsApp, YouTube videolarını uygulamadan çıkmadan görüntüleme olanağını Türkiye`deki kullanıcıların hizmetine sunuldu.

Devamını Oku
SANAYİ DEVLERİ WIN EURASIA İÇİN İSTANBUL’A GELİYOR

Avrasya bölgesinin en büyük imalat sanayi fuarı 25. Uluslararası WIN EURASIA 2018, tüm endüstri bileşenlerini 15-18 Mart tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Kongre Merkezinde bir araya getirecek.

Devamını Oku
SAMSUN`DA PLASTİK FABRİKA DEPOSUNDA YANGIN!

Tekkeköy İlçesi Selyeri Mahallesi Toptancılar Sitesi 47. Sokak`taki, plastik tabure, masa ve sandalye satışı yapan firmaya ait depoda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Devamını Oku