Shini Plast Euroasia 2017’de Kırma Makinaları İle Göz Dolduracak

Geri dönüşüm işleminin en önemli oyuncularından Shini, Tüyap’ta 6-9 Aralık tarihlerinde düzenlenecek Plast Eurasia 2017’de kırma makinaları ile göz dolduracak.

Devamını Oku
Enerji İthalatı Ekim Ayında Arttı

Türkiye`nin enerji ithalatı ekim ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 38,4 artarak, 3 milyar 241 milyon 581 bin dolar oldu.

Devamını Oku
Shini, Slink Uygulaması İle Ön Planda Olacak

Plastik sektörünün en önemli otomasyon sağlayıcılarından Shini, Plast Eurasia 2017’de Slink uygulaması ile müşterilerinin karşısına çıkacak. Slink, Endüstri 4.0 standardının Shini bünyesindeki altyapısını oluşturuyor.

Devamını Oku
AB’de Otomobil Satışları Arttı

Avrupa Birliği’nde otomobil satışları ekim ayında geçen yılın aynı döneminde yüzde 5,9 arttı. Otomobil satışları 2017 yılının 10 aylık döneminde ise yüzde 3,9 yükseldi.

Devamını Oku
Mossi & Ghisolfi ABD’deki Varlıklarını Satışa Çıkarıyor

Mossi & Ghisolfi’nin ABD’deki yan kuruluşu bazı mali kriz nedeni ile bazı varlıklarını satmak için iflas mahkemesine başvurdu. Şirketten konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Devamını Oku
Royal DSM’den Üretim Artışı Kararı

Hollandalı üretici Royal DSM Avrupa’daki yüksek performanslı plastik üretimini artırma kararı aldı. Alınan kararda yüksek talebin etkili olduğu kaydedildi.

Devamını Oku
Rosti Group Üretim Ağını Güçlendiriyor

Rosti Group Polonya’da sahip olduğu iki üretim tesisini birleştirerek üretim kapasitesini artırmak ve Pazar ağını geliştirmek istiyor.

Devamını Oku
Powell’dan Faiz Artırımına Yeşil Işık

ABD Başkanı Trump’ın FED Başkanlığı için aday olarak gösterdiği Jerome Powell, Senato’da yapılan onay oturumunda faiz artırımı için yeşil ışık yaktı.

Devamını Oku