WHATSAPP`IN YENİ ÖZELLİĞİ ÇOK KONUŞULACAK !

WhatsApp, BETA test sürecine girdiği çalışmayla, kullanıcılarının yeni vCard ile bilinmeyen numaradan gelen mesajın kime ait olduğuna dair fikir edinmelerini sağlamak istiyor.

Devamını Oku
DOLAR HAFTAYA NASIL BAŞLADI? İŞTE RAKAMLAR...

Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada dolar 4,10, euro 5,05 civarında seyrediyor.

Devamını Oku
DÜNYANIN 3. BÜYÜK OTOMOTİV ENDÜSTRİ FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Son 12 yılın ihracat şampiyonu Türkiye otomotiv sektörü, 5 - 8 Nisan tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan 12. Uluslararası “Automechanika İstanbul” fuarında buluşmaya hazırlanıyor.

Devamını Oku
SÜPER TEŞVİK PAKETİYLE 19 ŞİRKET YATIRIMI NASIL YAPACAK?

Proje Bazlı Teşvik Sistemi kapsamında yatırım tutarı yaklaşık 135 milyar lira olan 19 firmaya ait 23 projeyle ilgili teşvik belgeleri verildi. Bu projelerle yaklaşık 35 bin kişiye doğrudan istihdam yaratılması öngörülüyor. Yatırımların cari açığa toplam 19 milyar dolarlık olumlu etki yapması bekleniyor. Peki yatırımlar neler?

Devamını Oku
MAKİNE VE TEÇHİZAT ALIMINA KDV İSTİSNASI

Yeni torba yasa Resmi Gazete`de yayımlandı. Buna göre, sanayi sicil belgesine sahip işletmelerin, yatırım teşvik belgesi aranmadan imalat sanayisinde kullandıkları yeni makine ve teçhizat alımlarına 31 Aralık 2019’a kadar KDV istisnası getirildi. Bu düzenlemeyle sağlanacak destek ise 1 milyar TL olarak öngörülüyor.

Devamını Oku
KARAMAN`DA PLASTİK MALZEME YÜKLENEN TIR ALEV ALDI !

Karaman’da bir fabrikada plastik malzemeler tırın dorsesine yüklenirken çıkan yangın ucuz atlatıldı. Son anda fabrikadan çıkarılan tırın dorsesi ve malzemeler yanarken, tırın kupası da zarar gördü.

Devamını Oku
DOLAR HAFTAYA NASIL BAŞLADI? İŞTE RAKAMLAR...

Dolar kuru, 4.05 TL`nin üzerini görürken; Euro kuru 4.9853 TL, Sterlin ise 5.7248 TL ile tüm zamanların rekorunu kırdı.

Devamını Oku
UYGUN ÖZELLİKLERE SAHİP PLASTİK MALZEMELER HAYAT KURTARIYOR

İstanbul Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dün çıkan yangınla birlikte binalarda kullanılan yalıtım malzemeleri tartışma konusu oldu. Yangın sonrasında ortaya çıkan bilgi kirliği karşısında açıklamalarda bulunan Plastik Sanayicileri Derneği (PAGDER) Yönetim Kurulu Başkanı Reha Gür; “Alev geciktirici ve yanmazlık özelliği olan, standartlara uygun üretilmiş yalıtım, cephe malzemeleri tutuşmayı zorlaştırır ve alevleri söndürüp, alevin yayılmasını geciktirir” dedi.

Devamını Oku