Plast Eurasia 2017 Başladı

Plast Eurasia 2017 Başladı

Türk plastik sektörünün kapısını dünyaya açan ve plastik sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olarak bilinen Plast Eurasia 2017 başladı. Fuarda bu yıl yerli ve yabancı yüzlerce firma yer alıyor. Fuar, 9 Aralık tarihine kadar ziyarete açık olacak.
 

Plastik sektörünün en önemli fuarlarından Plast Eurasia 2017 başladı. Bu yıl rekor katılımın olduğu fuara Türkiye ve dünyanın çeşitli yerlerinden pek çok katılımcı geldi. Fuarın açılışı PEGEV Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Eroğlu ve Türk plastik sektörünün ileri gelen isimlerinin katılımı ile gerçekleşti.
 

Tüyap’ta düzenlenen Plast Eurasia 2017 fuarı bu yıl yerli ve yabancı yüzlerce firmanın katılımı ile rekor düzeye ulaştı. Fuarda plastik enjeksiyon makinelerinden ambalaj sektörüne ve plastik hammaddeye yüzlerce firma ve firma temsilciliği katılıyor. Geçtiğimiz yıl düzenlenen Plast Eurasia fuarına 41 ülkeden 957 firma ve firma temsilciği katılırken, 84 ülkeden 48 bin 725 ziyaretçi ağırlandı.
 

Fuarın resmi açılış seremonisinde konuşma yapan PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek, özellikle meslek örgütlerinin daha aktif katılım göstermesi gerektiğini söyledi. Eroğlu ayrıca fuara gösterilen rekor ilginin altını çizdi.