ULUSLARARASI PLASTİK VE KAUÇUK FUARI 23-26 OCAK 2018`DE MOSKOVA`DA

ULUSLARARASI PLASTİK VE KAUÇUK FUARI 23-26 OCAK 2018`DE MOSKOVA`DA

Interplastica 23-26 Ocak 2018 tarihleri ​​arasında Moskova`da Expocentr Krasnaya Presnya`da düzenlenen 4 günlük bir etkinlik olacaktır. Plastik ve kauçuk sanayi için makine ve teçhizatın yanı sıra işleme ve geri dönüşüm makineleri, aletler ve çevre birimleri, ölçüm, kontrol, düzenleme ve doğrulama teknolojisi, ham ve yardımcı malzemeler, plastik ve kauçuk ürünleri, lojistik, depo teknolojisi ve hizmetleri alanlarında birçok farklı markayı görebilmek mümkün.
 

Interplastica, plastik ve kauçuk işleme ve bölgenin lider endüstri platformu için uluslararası bir uzman fuarıdır. Plastik ve kauçuk sanayi için makine ve teçhizatın yanı sıra işleme ve geri dönüşüm makineleri, aletler ve çevre birimleri, ölçüm, kontrol, düzenleme ve doğrulama teknolojisi, ham ve yardımcı malzemeler, plastik ve kauçuk ürünleri, lojistik, depo teknolojisi ve hizmetleri alanlarında birçok farklı markayı görebilmek mümkün. Interplastica'ya katılanlar öncelikle plastik işleme ve kimya endüstrilerinden ve makine mühendisliği ve kullanıcı endüstrilerinden geliyorlar. Interplastica uluslararası alanda geçerli en önemli fuarlardan biridir. Ticaret alanında profesyonellere, Rus pazarına özel olarak uyarlanmış dünyanın her köşesinden gelen yenilikleri kapsamlı bir şekilde incelemek için eşsiz bir fırsat sunuyor.
 

Interplastica 23-26 Ocak 2018 tarihleri ​​arasında Moskova'da Expocentr Krasnaya Presnya'da düzenlenen 4 günlük bir etkinlik olacaktır.