HASTEK MÜŞTERİLERİNİ ÇİN’E GÖTÜRÜYOR

HASTEK MÜŞTERİLERİNİ ÇİN’E GÖTÜRÜYOR

Hastek Plastik Sistemleri büyük makine yatırımı yapacak müşterilerini Çin’de yer alan Borche fabrikasına, cihazı yerinde görmeye götürüyor.
 

1962’den beri Türkiye’de Plastik Sistemleri alanında lider kuruluşlardan olan HASTEK, büyük makine yatırımı yapmak isteyen müşterilerini Çin’in Guangzhou kentindeki BORCHE fabrikasına götürüyor.


Plastikciyiz.biz’e konuşan HASTEK Plastik Sistemleri Genel Müdürü Muharrem Manav, “Sınırlı sayıda gerçekleşecek ziyaretimizde her firmadan bir kişinin gidiş-dönüş uçak biletleri, otel ve yiyecek masrafları tarafımızca karşılanacaktır.” dedi.


Fabrika ziyaretinin 22-25 Temmuz tarihleri arasında yapılacağını belirten Manav, özellikle büyük makine yatırımı yapacak müşterilerimizi bu cihazları yerinde görmeye davet etti.


BORCHE BU Dört kolondan kilitleme Çift Plakalı Uzun Açar modelinin 2017 PlastEurasia Fuarı’nda da oldukça ilgi gördüğünün altını çizen Muharrem Manav, BORCH’un Çin’in en güçlü 10 plastik enjeksiyon makine üreticileri arasında yer aldığını ifade etti.


Sahip olduğu dinamik ve uzman kadrosu ile plastik imalat endüstrisi için ürettiği kaliteli makine ve yedek parçaları ile piyasada güvenin diğer adı olarak yer alan BORCHE, 12 yıldır HASTEK güvencesiyle Türkiye’de faaliyet gösteriyor.