LONDRA`DAKİ BİR MAĞAZA 60.000 PLASTİK ŞİŞEYİ 3D PRİNTER İLE DÖNÜŞTÜRDÜ

LONDRA`DAKİ BİR MAĞAZA 60.000 PLASTİK ŞİŞEYİ 3D PRİNTER İLE DÖNÜŞTÜRDÜ

Plastik sektörünün olmazsa olmaz alanlarından biri de dekorasyondur. Her gün farklı alternatifler görmek mümkün. Ancak İç mimarlık için sürdürülebilir tasarım çözümlerine rastlamak pek kolay değil. Hep daha lüks, daha dekoratif şeyler arayan tasarımcılar haliyle müşterilerinin karşısında yeniden değerlendirmek yerine hep yeni malzemeler kullanmayı tercih ediyor.
 

LONDRA'DA Kİ BİR MAĞAZA 60.000 PLASTİK ŞİŞEYİ 3D PRİNTER İLE DÖNÜŞTÜRDÜ

Plastik sektörünün olmazsa olmaz alanlarından biri de dekorasyon. Her gün farklı alternatifler görmek mümkün. Ancak İç mimarlık için sürdürülebilir tasarım çözümlerine rastlamak pek kolay değil. Hep daha lüks, daha dekoratif şeyler arayan tasarımcılar haliyle müşterilerinin karşısında yeniden değerlendirmek yerine hep yeni malzemeler kullanmayı tercih ediyor.
Sürdürülebilir çözümler günümüzde ekonomik çözümler içerisinde öne çıkmakta. Yenilenebilir enerjinin yanı sıra enerji tasarrufu konusunda da oldukça önemli adımlar atılıyor.
Bazı tasarımcıları bu konuda istisna tutsak da çoğunluk yeni malzemeler ve yeni ürünleri kullanmaya gidiyor. 
 

3d printer teknolojisi yardımıyla iç mimari tasarım

Londra merkezli Krause Design Office, 60.000 plastik pet şişeyi bu iç mekan tasarımında 3d printer yardımıyla geri dönüştürmeyi başardı.
Hindistan Yeni Delhi sokaklarından toplanan plastik atıklardan yapılan filamentleri kullanan tasarımcılar ortaya çıkan son fotoğraftan oldukça memnun görünüyor.