TASARIMINA KADIN ELİ DEĞEN TRAKTÖR İLGİ GÖRÜYOR

Tasarımını dünyanın ilk kadın traktör üreticisi Zeynep Erkunt Armağan`ın yaptığı Meyveci serisi traktör, Konya`daki tarım fuarında görücüye çıktı

Devamını Oku
OTOMOBİL ÜRETİMİ VE İHRACATI AZALDI

Ocak-şubat aylarında otomobil üretimi yüzde 6 azalırken, ihracat da yüzde 7 geriledi.

Devamını Oku
MERMER FUARINDA 30 BİN TON BLOK MERMER SERGİLENECEK

Dünyanın üç büyük mermer fuarından biri olan MARBLE – Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nın 24’üncü yılında toplam ağırlıkları 30 bin ton olan 1500 blok mermer sergilenecek. Fuarizmir’e 1250 tır, açılış gününe kadar blok taşıyacak.

Devamını Oku
OYUNCAK FUARINA ÇOCUKLARIYLA GELEN AİLELER KAPIDAN DÖNDÜ

Tüyap Fuarcılık ve OYDER iş birliğiyle geçtiğimiz hafta düzenlenen ve profesyonel katılımcıya hitap eden İstanbul Oyuncak Fuarı`na aileler akın etti. Çocukların fuar alanına girmesinin başından beri yasak olduğunu kapıda öğrenen aileler dönmek zorunda kaldı.

Devamını Oku
3 BOYUTLU YAZICIYLA ÜRETİLEN ARABA UYGUN FİYATIYLA ŞAŞIRTIYOR!

Polymaker ve İtalyan araç üreticisi XEV’in 3D teknolojisi ile üretecekleri ortak araç, üretim maliyetlerini yüzde 70 aşağı düşürüyor. 3D yazıcı teknolojisinin bir ürünü olan bu araca ise ilginin yoğun olduğu belirtilirken şimdiden 7000 sipariş aldığı açıklandı.

Devamını Oku
DÜNYA ÇELİK ÜRETİMİ ŞUBATTA YÜZDE 3,5 ARTTI

Küresel ham çelik üretimi şubatta yüzde 3,5 artışla 131,8 milyon ton olurken, ocak-şubat döneminde ise yüzde 4 artarak 276 milyon 652 bin tona ulaştı. Türkiye`nin şubat ayı üretimi yüzde 8,7 artışla 2,99 milyon ton, iki aylık üretimi ise yüzde 8,1 artışla 6,17 milyon ton oldu.

Devamını Oku
BUSWORLD TURKEY FUARI 7. KEZ İZMİR`DE DÜZENLENİYOR!

BUSWORLD TURKEY 2018 Fuarı; BUSWORLD KORTRIJK ve HKF Fuarcılık A.Ş. işbirliğinde 19-21 Nisan 2018 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleşecek.

Devamını Oku
30 DAKİKADA PROTOTİP ÜRETEN MAKİNE

Bursa`da otomotiv ve savunma sanayisine ürün geliştiren bir firma, yaklaşık yarım saatte herhangi bir katı maddeyi tarayıp prototipini yapabilen 3D(üç boyutlu) kopya makinesi üretti.

Devamını Oku