İŞ YERİNİZE DÜZEN GETİRECEK PLASTİK ARAÇ-GEREÇLER

Başta hırdavat ve inşaat malzemeleri satışının yapıldığı nalbur, yapı market gibi perakende mağazaları olmak üzere pek çok işletmede tercih edilen plastik kutu ve kasalar; ürünlerin saklanması, taşınması ve teşhir edilmesi amacıyla sıkça kullanılan ekipmanlardır.

Devamını Oku
ALTIN FİYATLARI YÜKSELİYOR

Altın fiyatları, doların sert düşüş sonrası sakin seyretmesi ile birlikte 4 ayın en yüksek seviyesi yakınında tutundu. Altının gram fiyatı güne yükselişle başlamasının ardından 165 lira ile tarihi zirvesinin hemen altında işlem görüyor.

Devamını Oku
LONDRA`DAKİ BİR MAĞAZA 60.000 PLASTİK ŞİŞEYİ 3D PRİNTER İLE DÖNÜŞTÜRDÜ

Plastik sektörünün olmazsa olmaz alanlarından biri de dekorasyondur. Her gün farklı alternatifler görmek mümkün. Ancak İç mimarlık için sürdürülebilir tasarım çözümlerine rastlamak pek kolay değil. Hep daha lüks, daha dekoratif şeyler arayan tasarımcılar haliyle müşterilerinin karşısında yeniden değerlendirmek yerine hep yeni malzemeler kullanmayı tercih ediyor.

Devamını Oku
ULUSLARARASI PLASTİK VE KAUÇUK FUARI 23-26 OCAK 2018`DE MOSKOVA`DA

Interplastica 23-26 Ocak 2018 tarihleri ​​arasında Moskova`da Expocentr Krasnaya Presnya`da düzenlenen 4 günlük bir etkinlik olacaktır. Plastik ve kauçuk sanayi için makine ve teçhizatın yanı sıra işleme ve geri dönüşüm makineleri, aletler ve çevre birimleri, ölçüm, kontrol, düzenleme ve doğrulama teknolojisi, ham ve yardımcı malzemeler, plastik ve kauçuk ürünleri, lojistik, depo teknolojisi ve hizmetleri alanlarında birçok farklı markayı görebilmek mümkün.

Devamını Oku
YÖK TÜRKİYE`DEN 10 ÜNİVERSİTEYE ALAN BAŞARI ÖDÜLÜ VERDİ

Yüksek Öğretim Kurulu Türkiye`de ki köklü üniversitelerin Dünya üniversiteleri arasında sıralamasını Londra`da ki Quacquarelli Symonds (OS) derecelendirme kuruluşunda ölçtürdü. Türkiye`den aralarında İTÜ, ODTÜ ve Boğaziçi Üniversitesi`nin de bulunduğu 10 üniversite Dünya üniversiteleri arasında ilk 400`e girebilmeyi başardı. Farklı alanlarda başarı yakalayan üniversitelere YÖK tarafından Alan Odaklı Başarı Ödülü verildi.

Devamını Oku
MİDEA PLASTİK ENDÜSTRİSİNDE DAHA FAZLA İŞ BİRLİĞİ İSTİYOR

Dünyanın en büyük beyaz eşya üreticisi Çin`in Midea Grubu, plastik endüstrisi ile sensörleri değiştirmek ya da yeni köpük yalıtımı sağlayan yeni nesil malzemeleri geliştirmek için daha fazla işbirliği çağrısında bulunuyor.

Devamını Oku
GENÇ GİRİŞİMCİ YATIRIM DESTEĞİNİ 5 MİLYON TL`YE ÇIKARDI

Diyarbakır ilinde genç girişimci kendi salça fabrikasını kurup geliştirdi ve Tarımsal ve Kırsal Kalkınma Destekleme Kurulu`ndan aldığı desteği 5 milyon TL`ye çıkardı. 60 kişiye de iş imkanı sağladı.

Devamını Oku
CHINAPLAS YENİ KONUMUNDA PLASTİK SEKTÖRÜNÜ KARŞILAMAYA HAZIRLANIYOR

Dünyadaki en büyük tek blok yapı ve sergi kompleksi olan yeni mekana taşınan CHINAPLAS, önceki Şanghay sitesinden% 30 daha fazla sergi alanı sağlayacak.

Devamını Oku