DENİZBANK SATILDI, İŞTE YENİ SAHİBİ

Rus Sberbank, Denizbank’taki yüzde 99.85 hissesinin 14.6 milyar TL’ye ($3.2 mlyr) eşit değer üzerinden Emirates NBD’ye satmak için anlaştı.

Devamını Oku
PERAKENDE SATIŞLARI MART AYINDA ARTIŞ GÖSTERDİ

Perakende satış endeksi mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 7,4`lük artış gösterdi. Aynı dönem yüzde 18,1 daha fazla ciro yapıldı.

Devamını Oku
İSKİ`DEN SANAYİ SUYUNA İNDİRİM

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, biyolojik arıtmalarda temizlenerek sanayicilerin kullanımına sunulan geri dönüşüm suyunun metreküp fiyatında yüzde 16,6 indirim yaptı.

Devamını Oku
İŞ YERİ TESLİMİNDE KDV ORANI YÜZDE 8`E DÜŞÜRÜLDÜ

Bakanlar Kurulu kararıyla konutun ardından iş yeri teslimlerinde de uygulanan KDV oranı, 31 Ekim`e kadar yüzde 18`den yüzde 8`e düşürüldü.

Devamını Oku
PLASTİĞİ ÇELİĞE DÖNÜŞTÜRDÜLER...

Balıkesir Üniversitesi Edremit Meslek Yüksek Okulu ile Faruk Durukan`a ait AR-GE firması ortak çalışma yaparak plastik ile bor madenini birleştirdi. Birleşme sonucunda ortaya çelik kadar güçlü materyal çıktı

Devamını Oku
PLASTİK FABRİKASINDA PATLAMA, 20 YARALI 1 KAYIP

ABD`de kimyasal üretim yapan bir fabrikada meydana gelen patlamada 20 kişinin yaralandığı, bir kişinin de kayıp olduğu bildirildi.

Devamını Oku
DOLAR YENİ HAFTAYA YENİ REKORLA BAŞLADI !

Dolar/TL yeni haftaya başlarken 4.56 seviyesini görerek rekorunu tazeledi. Euro ise 5.31 lira seviyelerinden işlem görüyor.

Devamını Oku
19 MAYIS ATATÜRK`Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI TÜM YURTTA COŞKUYLA KUTLANIYOR

Mustafa Kemal`in 19 Mayıs 1919`da Kurtuluş Savaşı`nı başlatması ülke çapında kutlanıyor. Ankara`da resmi törenlerin ilk durağı Anıtkabir oldu.

Devamını Oku