BUSWORLD TURKEY FUARI 7. KEZ İZMİR`DE DÜZENLENİYOR!

BUSWORLD TURKEY FUARI 7. KEZ İZMİR`DE DÜZENLENİYOR!

BUSWORLD TURKEY 2018 Fuarı; BUSWORLD KORTRIJK ve HKF Fuarcılık A.Ş. işbirliğinde 19-21 Nisan 2018 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleşecek.
 

Uluslararası otobüs endüstrisi ve yan sanayi sektörünü 7. kez ülkemizde buluşturacak olan BUSWORLD TURKEY 2018 Fuarı, özellikle Türkiye ve komşu ülkeler ile yeni iş ilişkilerinin kurulması ve var olan ilişkilerin güçlendirilmesi için kaçınılmaz bir fırsat olacak.


BUSWORLD, 1971’den beri Belçika, Kortrijk’ta organize edilen, Avrupa otobüs sektörünün en eski ve saygın uluslararası ihtisas fuarı olarak, tüm uluslararası sektör ilgilileri ve medya tarafından kabul görmektedir. 


BUSWORLD Fuarları; BUSWORLD EUROPE KORTRIJK (Kortrijk, Belçika), BUSWORLD TURKEY (İzmir, Türkiye), BUSWORLD GÜNEY AMERİKA (Medellin , Kolombiya), BUSWORLD INDIA (Bangalore, Hindistan) ve BUSWORLD RUSSIA (Moskova, Rusya) adı altında düzenlenmektedir. 


Uluslararası fuarcılıkta kalitenin belgesi olarak kabul edilen UFI Onaylı Fuar Sertifikası’na sahip BUSWORLD TURKEY Fuarı’na, 6. kez düzenlendiği 2016 yılında 12 ülkeden 122 yerli, 23.yabancı olmak üzere toplam 145 firma katıldı. BUSWORLD KORTRIJK ve HKF Fuarcılık A.Ş. işbirliği ile düzenlenen BUSWORLD TURKEY 2016, 1519’ü yabancı olmak üzere, 11.078 kişi tarafından ziyaret edildi.  Yurtdışından gelen 43 yabancı basın mensubu da fuarı yakından takip etti.