SAĞLIK TURİZMİNDE TERCİH TÜRKİYE

2017 yılında 1 milyonu aşkın kişi Türkiye`ye sağlık turizmi için geldi ve yaklaşık 10 milyar dolardan fazla Türkiye`ye döviz girdisi sağladı.

Devamını Oku
ZİRAİ DONA KARŞI PET ŞİŞE ÖNLEMİ !

Yozgat’ta gece hava sıcaklığının eksi 2 dereceye düşmesiyle yaşanan don meyve ağaçlarına zarar verirken, çiftçi Hacı Ömer Kılıç hurdacıdan topladığı 3 bin pet şişe ile kurduğu serasında sebzelerini dona karşı koruyor.

Devamını Oku
BİR TARİHİN DEĞİŞTİĞİ GÜN... 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

Türkiye, bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98’inci yılını kutlarken, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulduğu o günleri tarihçi İlber Ortaylı şöyle anlatıyor: “Ankara’da yeni bir dönem başladı. İlk defa bir Meclis bütün iktidarı ele alıyordu.”

Devamını Oku
İKMİB’İN YENİ BAŞKANI ADİL PELİSTER OLDU

İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği`nde (İKMİB) seçimler sonuçlandı. 1273 delegenin katıldığı seçimlerde geçerli sayılan toplam 1154 oyun 613’ünü alan BETA Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Adil Pelister İKMİB’in yeni başkanı oldu.

Devamını Oku
ANKARA SANATLA RENKLENECEK

Bilkent Sanat Festivali 28 Nisan- 6 Mayıs tarihlerinde yerli ve yabancı onlarca sanatçının katılımıyla sanatı Başkent`e taşıyacak. Bilkent Center`ın ev sahipliği yapacağı festival kapsamında, resimden müziğe dans gösterilerinden ünlü isimlerin söyleşisine kadar birçok etkinlik sanatseverlerle buluşacak.

Devamını Oku
YUMURTA ALIRKEN DİKKAT! YENİ UYGULAMA BAŞLIYOR...

Organik, köy, doğal ve serbest gezen tavuk yumurtası gibi farklı ifadelerle satılan yumurtalarla ilgili çok sayıda şikayet gelmesi üzerine harekete geçen bakanlığın getirdiği yetiştirme metodunun damgalanması uygulaması pazartesi gününden itibaren başlayacak.

Devamını Oku
PLASTİK BORU FABRİKASI ALEV ALDI

Sancaktepe`de plastik boru fabrikasında yangın! Plastik malzemeler alev alev yanarken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale etti. İtfaiye ekipleri alevler çevreye sıçramadan yangını kontrol altına aldı.

Devamını Oku
İTO`NUN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

İstanbul’daki 81 Meslek Grubu’nu temsil eden 261 İTO Meclis Üyesi, yeni dönemin Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini seçti. Seçime tek listeyle giren Şekib Avdagiç başkan seçildi.

Devamını Oku