Solvay’den BAE’de Havayolu Sektörü İçin Ortak Girişim

Belçikalı özel malzemeler tedarikçisi Solvay, Birleşik Arap Emirlikleri Merkezli Strata Manufacturing ile kurduğu ortak girişim ile başta Boeing olmak üzere havayolu taşımacılığı sektörü için özel kompozitler üretecek.

Devamını Oku
İngiltere’de Kimya Sektörü Büyüdü

İngiltere’de kimya sektörü, genel sanayi üretimi ortalamasının üzerinde büyüdü. Bu büyümede sterlinde yaşanan değer kaybı ve kapasite artırımı yatırımlarının etkili olduğu savunuluyor.

Devamını Oku
Plastik Sektörü Yerli Otomobil Üretimine Hazır

PLASFED Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Aksoy, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı yerli otomobil projesi için plastik sektörünün üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Devamını Oku
Covesto Poliüretanın 80. Yılını Kutladı

Covestro, poliüretan kimyasının keşfinin 80. yılını kutlamak için özel bir mesaj yayınladı.

Devamını Oku
Almanya’da Sanayi Üretimi Azaldı

Almanya’da sanayi üretimi geçici verilere göre düşüş gösterdi. Açıklanan verilere göre sanayi üretimi eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 1,6 azaldı.

Devamını Oku
Toray, Avrupa’da Ar-Ge Faaliyetlerini Genişletiyor

Japon üretici Toray, Almanya’nın Münih kentinde kuracağı yeni tesis ile Avrupa’daki müşterilerine daha hızlı servis vermeyi hedefliyor. Yeni tesisin önümüzdeki yıl yaz aylarında hizmete girmesi planlanıyor.

Devamını Oku
Solvay, Yeni Geliştirdiği Özer Polimerleri Tanıttı

Solvay, portföyünün en tanınmış ürün ailelerinden beşinde seçkin sınıflarda yer alarak, endüstrinin tek kullanımlık çevrebirimleri, filtreleme, biyoreaktörler ve sınırlama konusundaki değişimlerini desteklemeyi amaçlıyor.

Devamını Oku
Sanayide Cirolar Arttı

TÜİK’in açıkladığı rakamlara göre, sanayi ciro endeksi ağustos ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 26,6 arttı.

Devamını Oku