CHINAPLAS YENİ KONUMUNDA PLASTİK SEKTÖRÜNÜ KARŞILAMAYA HAZIRLANIYOR

Dünyadaki en büyük tek blok yapı ve sergi kompleksi olan yeni mekana taşınan CHINAPLAS, önceki Şanghay sitesinden% 30 daha fazla sergi alanı sağlayacak.

Devamını Oku
SANAYİ CİRO ENDEKSİ YÜZDE 1,7 ARTTI

Türkiye ekonomisi için sevindirici bir haber, takvim ve mevsim etkisinden arındırılan sanayi ciro endeks sonuçları 2017 Ekim ayına göre % 1,7 artmış durumda.

Devamını Oku
İZMİR`DE KONUT FİYATI ARTIŞI İSTANBUL`U ÜÇE KATLADI

Türkiye`de konut fiyatları Batı’da Ege ve Trakya’da yükseliyor. Konutta en çok İzmir rağbet görüyor. 2017 yılında İzmir konut değer artışı İstanbul`u üçe katlayarak lider oldu.

Devamını Oku
DOLAR 2018`E ZAYIF BAŞLADI

Yılın ilk işlem günlerinde döviz piyasalarında öne çıkan tema ‘zayıf Dolar’ olmaya devam ediyor. Dün güne kötü başlayan Dolar, günün ikinci yarısında ABD tahvil faizlerinde kaydedilen yükselişten destek aldı. Dolar`ın 2018’in ilk aylarında 2017`nin son aylarına göre daha düşük bir seyir izlemesini bekleniyor. Ancak dün izlenen hareketin benzer tempoda, soluksuz şekilde devam edeceğini düşünmek yanıltıcı olabilir.

Devamını Oku
Gıdalarda Aroma Verici Maddelere Düzenleme

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, aroma verici olarak kullanılan 4,5-epoxydec-2(trans)-enal maddesinin gıdalarda kullanımını yasakladı.

Devamını Oku
Plastik Sektörü Son 6 Yılın En İyi Büyüme Oranına Ulaştı

PAGDER Başkanı Reha Gür, plastik sektörünün 2017 yılı sektör değerlendirmesine ilişkin yaptığı açıklamada, sektörün özlenen büyümesini gerçekleştirdiğini belirtti.

Devamını Oku
Yeni Asgari Ücretin Açıklanacağı Tarih Belli Oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, görüşmeleri devam eden `asgari ücret` kararının ne zaman açıklayacağını duyurdu.

Devamını Oku
Araç muayenede yeni dönem!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in araç muayene ücretlerinin kredi kartıyla ödenebilmesi talebini içeren soru önergesine Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’dan olumlu yanıt geldi. Arslan, araç muayene ücretlerinin kredi kartı ile ödenebilmesi ile ilgili olarak Maliye Bakanlığı, işletici firmalar ve bankalar nezdinde bir çalışma başlatıldığını söyledi.

Devamını Oku