Solvay, Yeni Geliştirdiği Özer Polimerleri Tanıttı

Solvay, Yeni Geliştirdiği Özer Polimerleri Tanıttı

Solvay, portföyünün en tanınmış ürün ailelerinden beşinde seçkin sınıflarda yer alarak, endüstrinin tek kullanımlık çevrebirimleri, filtreleme, biyoreaktörler ve sınırlama konusundaki değişimlerini desteklemeyi amaçlıyor. Şirketten ayapılan açıklamada, daha pratik açıdan bakıldığında, biyofarmasötik üreticilerinin daha fazla esneklik, daha hızlı ürün geliştirme, düşük sermaye maliyetleri ve pazarlama hızını arttırması yardımcı olacağının altı çizildi.
 

Tek kullanımlık uygulamalar için elverişli materyallerde Solvay, mükemmel mekanik performansı ve diğer uygulama açısından kritik özellikleri koruyacağından emin olmak için her bir polimerde 50 kGy'ye kadar gama ışınlarının etkisini değerlendirdi.
 

Sonuçlar, her malzemenin tek kullanımlık sistemler için tercih edilen sterilizasyon yöntemi olan gama ışınlaması ile uyumluluğunu doğruladı.
 

Şirket burada kapsanan beş ürün ailesine ek olarak, tek kullanımlık çevre birimleri, filtreleme, biyoreaktörler ve muhafaza için ideal olan geniş bir yelpazede yüksek performanslı polimerler sunuyor.

Etiketler