RUSYA İLE 100 MİLYAR DOLARLIK TİCARET HEDEFİ İÇİN PLAN HAZIRLANDI

Türkiye ile Rusya arasında 100 milyar dolarlık ticaret hacmi için hazırlanan yol haritasıyla, önce 2008`deki 38 milyar dolarlık hedef yakalanacak, ardından büyük hedef gelecek.

Devamını Oku
SANAYİ DEVLERİ WIN EURASIA İÇİN İSTANBUL’A GELİYOR

Avrasya bölgesinin en büyük imalat sanayi fuarı 25. Uluslararası WIN EURASIA 2018, tüm endüstri bileşenlerini 15-18 Mart tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Kongre Merkezinde bir araya getirecek.

Devamını Oku
SOKAK HAYVANLARI İÇİN PLASTİK BORUDAN MAMALIK YAPTI

Bayburt Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencisi Muhammed Badur, Sokak Hayvanları için plastik borudan mamalık üretti.

Devamını Oku
SANAYİ İŞ BİRLİKLERİNİN YOL HARİTASI BELİRLENDİ

Yenilik, yerlileşme ve teknoloji transferini sağlamaya yönelik sanayi iş birliği projelerinde mal ve hizmet alımları ile yapım işlerinde uygulanacak usul ve esaslar belirlendi.

Devamını Oku
MAKİNEDE YÜKSEK TEKNOLOJİ YATIRIMI

Uzun vadeli strateji belirleme noktasında, üretimde teknoloji dönemine geçmeyi hedef alan Makine sektörü, teknoloji yatırımlarını hızlandırdı. Sanayinin itici gücü konumundaki makine sektörünün güçlü temsilcileri, 2017 yılını hedeflerine ulaştıkları yıl olarak ilan etti.

Devamını Oku
GOOGLE HASTA TAKİBİ İÇİN YAPAY ZEKA GELİŞTİRİYOR

İnsan kaynaklı hatalardan kurtulmak isteyen Google, hastanelerdeki hastaları takip etmek amacıyla yapay zeka geliştiriyor.

Devamını Oku
PLASTİK VE KİMYA SEKTÖRÜNDE BÜYÜME HIZLANDI

Yarattığı katma değer ve sağladığı istihdam ile sanayide hızlı bir gelişim içinde olan plastik ve kimya sektörü temsilcileri, her iki sektöründe son yıllarda önemli bir gelişim gösterdiğini söyledi. Plastik ve kimya sektörünü geleceğe taşıyacak olan stratejinin, `Ar-Ge` olduğu görüşü belirtildi.

Devamını Oku
ULUSLARARASI PLASTİK VE KAUÇUK FUARI 23-26 OCAK 2018`DE MOSKOVA`DA

Interplastica 23-26 Ocak 2018 tarihleri ​​arasında Moskova`da Expocentr Krasnaya Presnya`da düzenlenen 4 günlük bir etkinlik olacaktır. Plastik ve kauçuk sanayi için makine ve teçhizatın yanı sıra işleme ve geri dönüşüm makineleri, aletler ve çevre birimleri, ölçüm, kontrol, düzenleme ve doğrulama teknolojisi, ham ve yardımcı malzemeler, plastik ve kauçuk ürünleri, lojistik, depo teknolojisi ve hizmetleri alanlarında birçok farklı markayı görebilmek mümkün.

Devamını Oku