İŞ YERİNİZE DÜZEN GETİRECEK PLASTİK ARAÇ-GEREÇLER

Başta hırdavat ve inşaat malzemeleri satışının yapıldığı nalbur, yapı market gibi perakende mağazaları olmak üzere pek çok işletmede tercih edilen plastik kutu ve kasalar; ürünlerin saklanması, taşınması ve teşhir edilmesi amacıyla sıkça kullanılan ekipmanlardır.

Devamını Oku
ALTIN FİYATLARI YÜKSELİYOR

Altın fiyatları, doların sert düşüş sonrası sakin seyretmesi ile birlikte 4 ayın en yüksek seviyesi yakınında tutundu. Altının gram fiyatı güne yükselişle başlamasının ardından 165 lira ile tarihi zirvesinin hemen altında işlem görüyor.

Devamını Oku
GOOGLE TAYVANLI TEKNOLOJİ ŞİRKETİ HTC`Yİ SATIN ALDI

HTC, birkaç yıl önce piyasaya sürdükleri One M8 modeli ile akıllı telefon sektörünün önemli çarklarından biri haline gelmişti. Daha sonraki çalışmalarında ise aynı başarıyı yakalayamayan HTC şuan da hayli kötü durumda. HTC’nin geçtiğimiz yıllarda satışa sunduğu One M9 modeli, içerisinde barındırdığı Snapdragon 810 yonga setinin ısınma sorunları ile karşılaşmıştı. Doğal olarak telefonun aşırı ısınması, kullanıcı kitlesini bu modelden soğuttu. One M9 modelinde yaşanan sorunlardan sonra, HTC bir daha eski günlerine dönemedi.

Devamını Oku
GİLLARD, HASSAS KESİCİ ÜRÜNÜNÜ PİYASAYA SÜRDÜ

Ekstrüzyon kesimi ve alt yapı ekipmanı üreticisi Gillard (Tewkesbury, Birleşik Krallık), paslanmaz çelik tel örgülü PTFE ve lastik hortumu kesmek için tasarlanmış bir dairesel tel kesici makine tanıttı. Yeni hassas kesici Örgülü Kesim HD makinesi 50 mm`ye kadar dış çaplı hortumla çalışabilir.

Devamını Oku
OTONOM SÜRÜŞ ARTIK DAHA İLERİ SEVİYEDE

Son yıllarda Las Vegas Elektrik ve Elektronik Fuarı (CES) birçok farklı otonom araç kategorisinde geliştirilmiş araçlar sundu. Otonom sürüş artık daha ileri bir seviyeye yükseliyor.2018 yılında da otonom sürüş uygulaması çok fazla göreceğiz. Ancak Nissan otonom sürüşe yeni bir görüş getirdi. Aracınız sizin düşüncenize göre ilerleyecek. ”Beyinden Araca” diye adlandırılan teknoloji, Nissan’a göre türünün ilk örneği.Sürücü başına yerleştirilen ve beyin aktivitelerini ölçen cihaz ile otomobili kontrol etmeniz mümkün kılınıyor.

Devamını Oku
HİSSEDEBİLEN BİYONİK EL GELİŞTİRİLDİ

Hisleri iletebilen biyonik el geliştirildi. Bilim insanları, İtalya`nın Roma kentinde dokunma hissini iletebilen ve taşınabilir kullanılabilen ilk biyonik eli tanıttı. Biyonik elin takıldığı kişi, yaklaşık 25 yıl önce elini kaybeden Almerina Mascarello oldu. Mascarello Neredeyse elim geri gelmiş gibi oldu dedi.

Devamını Oku
AKILLI TELEFONLARDAKİ ŞARJ PROBLEMİ NASIL ÇÖZÜLÜR?

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden Apple ve Samsung’un amiral gemisi akıllı telefonları pil sorunlarıyla gündemde. Oluşan şikayetler sonucunda Apple, eski ve kapasitesini yitiren mobil cihaz pillerinin, dolayısıyla cihazların ömrünü uzatmak için iPhone 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus ve SE’nin işlem gücünü düşürdüğünü açıkladı. Şirket bu telefonların sahipleri için indirimli pil değişim programı başlattı.

Devamını Oku
Clariant, Renk Tahminlerinde Revizyona Gidiyor

Özel kimyasallar üreticisi Clariant, ColorForwad isimli trend izleme platformunda revizyon gerçekleştirecek. Değişiklikler 2018 yılı başında yayımlanması beklenen ColorForwad 2019 sayısında hayata geçecek.

Devamını Oku