Plastik Sektörü Yerli Otomobil Üretimine Hazır

PLASFED Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Aksoy, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı yerli otomobil projesi için plastik sektörünün üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Devamını Oku
Covesto Poliüretanın 80. Yılını Kutladı

Covestro, poliüretan kimyasının keşfinin 80. yılını kutlamak için özel bir mesaj yayınladı.

Devamını Oku
Boydak Holding Hedeflerini Büyüttü

Boydak Holding CEO’su Ertunç Laçinel hedeflerinin üzerinde büyüdüklerinin altını çizerek, ihracatta hedeflerinin 1 milyar dolar olduğunu söyledi.

Devamını Oku
PAGEV’den “Ordino Bedeli” Açıklaması

PAGEV, son dönemde oldukça fazla tartışma konusu olan “Ordino Bedeli” hakkında çalışma yürüttüklerini ve bu bedelin alınmasında kanuni bir karşılığın olmadığını açıkladı.

Devamını Oku
Fosil Yakıt Oranı Düşecek

OPEC’in yayımladığı rapora göre, fosil yakıtların küresel enerjideki payı yüzde 74’e düşecek. Raporda ayrıca küresel enerji talebinin 2040 yılında yüzce 35 artacağı belirtildi.

Devamını Oku
Kamu-Özel Sektör İşbirliği İle 221 Proje Yapıldı

Kamu-özel sektör işbirliği ile eylül ayı itibari ile 221 proje için imzalar atıldı. Bu projeler arasında ise başı enerji projeleri çekiyor.

Devamını Oku
Mitsubishi Electric, Su ve Atık Su Sistemlerini Tanıttı

Mitsubishi Electric, İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) tarafından düzenlenen “IV. Uluslararası Su Kongresi: Akıllı Şehirlerde Su Yönetimi” etkinliğinde, su ve atık su otomasyonu konusunda sunduğu çözümlerini anlattı.

Devamını Oku
Petrol Gelirleri Yarı Yarıya Azalabilir

Bağımsız Bir düşünce kuruluşu olan Carbon Tracker, 2035 yılına kadar petrol gelirlerinin yarı yarıya azalabileceğini belirtti.

Devamını Oku