WHATSAPP KULLANICILARINI SEVİNDİRECEK YENİLİK!

WhatsApp, YouTube videolarını uygulamadan çıkmadan görüntüleme olanağını Türkiye`deki kullanıcıların hizmetine sunuldu.

Devamını Oku
ÇİNLİ ŞİRKETTEN TÜRKİYE`YE 110 MİLYON DOLARLIK YATIRIM

Çinli kablo şirketi ZTT Grup`un Uluslararası İş Bölümü Üst Yöneticisi Ryan Shi, Elektrik iletiminde kullanılan yüksek ve ekstra yüksek voltaj türü kabloların Türkiye`de üretilmesi için adım attık. Türkiye`ye ilk etapta 65 milyon dolar, iki yıl içinde ise toplam 110 milyon dolarlık yatırım hedefliyoruz dedi.

Devamını Oku
İSTANBUL TİCARET ODASI`NDAN SEYAHATNAME`YE ÖZEL BASKI

Evliya Çelebi’nin Seyahatnâme`sinin 17. yüzyıl İstanbul’unu anlatan bölümü İTO tarafından özel bir baskıyla yayınlandı.

Devamını Oku
MAKİNEDE YÜKSEK TEKNOLOJİ YATIRIMI

Uzun vadeli strateji belirleme noktasında, üretimde teknoloji dönemine geçmeyi hedef alan Makine sektörü, teknoloji yatırımlarını hızlandırdı. Sanayinin itici gücü konumundaki makine sektörünün güçlü temsilcileri, 2017 yılını hedeflerine ulaştıkları yıl olarak ilan etti.

Devamını Oku
SAMSUN`DA PLASTİK FABRİKA DEPOSUNDA YANGIN!

Tekkeköy İlçesi Selyeri Mahallesi Toptancılar Sitesi 47. Sokak`taki, plastik tabure, masa ve sandalye satışı yapan firmaya ait depoda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Devamını Oku
ZORLU HOLDİNG`DEN ÇİNLİLERLE 4.5 MİLYAR DOLARLIK ANLAŞMA

Zorlu Grubu ve Çinli GSR, 4.5 milyar dolar yatırımla elektrikli otomobil ve enerji depolama pillerine yönelik batarya fabrikası kuruyor. Dev fabrika yılda 500 bin araca batarya üretecek.

Devamını Oku
TÜBİTAK`IN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanlığı`na Sabancı Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hasan Mandal atandı.

Devamını Oku
CASPER AKILLI TELEFONLARINI TÜRKİYE`DE ÜRETECEK

Casper 2018 yılı içinde Türkiye`de ilk ayağını başlatacağı akıllı telefon üretiminin tamamını önümüzdeki senelerde Türkiye`de gerçekleştirmeyi planlıyor.

Devamını Oku