Avrupa’da Petrokimya Üretimi Arttı

Avrupa’da petrokimya ürünleri üretimi 2017 yılının 8 aylık döneminde geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 3,7 artış gösterdi. Fiyatlar ise aynı dönemde yüzde 5,3 yükseldi.

Devamını Oku
Küresel Petrol Üretimi Arttı

Uluslararası Enerji Ajansı verilerine göre, küresel petrol üretimi ekim ayında bir önceki varile göre artış gösterdi ve 97 milyon 500 bin varile çıktı. OPEC’in petrol üretimini kısıtlamak için aldığı karara uyum oranı ise yüzde 96’ya yükseldi.

Devamını Oku
Avrupa’da Sanayi Üretimi Düştü

Eurostat verilerine göre, Euro Bölgesinde sanayi üretimi eylül ayında ayılık bazda yüzde 0,6 düşüş gösterirken, yıllık bazda ise yüzde 3,3 arttı.

Devamını Oku
Solvay’den BAE’de Havayolu Sektörü İçin Ortak Girişim

Belçikalı özel malzemeler tedarikçisi Solvay, Birleşik Arap Emirlikleri Merkezli Strata Manufacturing ile kurduğu ortak girişim ile başta Boeing olmak üzere havayolu taşımacılığı sektörü için özel kompozitler üretecek.

Devamını Oku
İngiltere’de Kimya Sektörü Büyüdü

İngiltere’de kimya sektörü, genel sanayi üretimi ortalamasının üzerinde büyüdü. Bu büyümede sterlinde yaşanan değer kaybı ve kapasite artırımı yatırımlarının etkili olduğu savunuluyor.

Devamını Oku
OPEC’in Petrol Üretimi Geriledi

OPEC’in günlük ham petrol üretimi ekim ayında 32 milyon 590 bin varile geriledi. Üretimdeki en büyük artış Suudi Arabistan, Angola ve Libya’da yaşandı.

Devamını Oku
Plastik Sektörü Yerli Otomobil Üretimine Hazır

PLASFED Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Aksoy, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı yerli otomobil projesi için plastik sektörünün üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Devamını Oku
Leoni Hindistan’daki Üretimini Artırıyor

Leoni Cable Solutions, Hindistan’daki üretim tesisinin kapasitesini artırmak için 10 milyon Euro yatırım yapacak.

Devamını Oku