Nissan’dan Geri Çağırma Kararı

Nissan, Japonya’da 320 bin aracını bazı hatalar nedeni ile geri çağırıyor.

Devamını Oku
Thyssenkrupp, SASA Polyester İçin İki Tesis Kuracak

Alman şirket Thyssenkrupp Industrial Solutions, Adanalı şirket SASA Polyester için iki üretim teisi inşa edecek. Tesislerin birinde PET üretimi, diğerinde ise PET şişeler için reçine üretimi yapılacak.

Devamını Oku
Mossi & Ghisolfi ABD’deki Varlıklarını Satışa Çıkarıyor

Mossi & Ghisolfi’nin ABD’deki yan kuruluşu bazı mali kriz nedeni ile bazı varlıklarını satmak için iflas mahkemesine başvurdu. Şirketten konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Devamını Oku
Royal DSM’den Üretim Artışı Kararı

Hollandalı üretici Royal DSM Avrupa’daki yüksek performanslı plastik üretimini artırma kararı aldı. Alınan kararda yüksek talebin etkili olduğu kaydedildi.

Devamını Oku
Rosti Group Üretim Ağını Güçlendiriyor

Rosti Group Polonya’da sahip olduğu iki üretim tesisini birleştirerek üretim kapasitesini artırmak ve Pazar ağını geliştirmek istiyor.

Devamını Oku
Oltchim Bazı Varlıklarını Sattı

Romanya’da devlet merkezli PVC ve kimyasal madde üreticisi Oltchim, bazı varlıklarının satışı konusunda anlaşmaya vardı. Yapılan anlaşmaya göre, Chimcomplex Borzesti, Oltchim’in beş farklı iş kolunu toplam 127 milyon Euro karşılığında satın aldı.

Devamını Oku
Rusya Plastik Otomobil Parçalarında Atılım Yaptı

Rusya’da son yıllarda plastik otomobil parçaları ihracatında büyük bir artış yaşanıyor. Analistler Rusya’nın otomobil parçaları ihracatının 2018 yılında 2,3 milyar dolara ulaşmasını bekliyor.

Devamını Oku
Trineso Yeni Üretim Hattını Devreye Koydu

Global malzeme üreticisi Trineso, Çin’deki üretim tesisinde Magnum ABS üretimi için yeni bir üretim hattını devreye koydu. Yeni üretim hattında üretilecek ürünler 2017 yılının son çeyreğinden itibaren satışa sunulacak.

Devamını Oku