İngiltere’de Kimya Sektörü Büyüdü

İngiltere’de kimya sektörü, genel sanayi üretimi ortalamasının üzerinde büyüdü. Bu büyümede sterlinde yaşanan değer kaybı ve kapasite artırımı yatırımlarının etkili olduğu savunuluyor.

Devamını Oku
OPEC’in Petrol Üretimi Geriledi

OPEC’in günlük ham petrol üretimi ekim ayında 32 milyon 590 bin varile geriledi. Üretimdeki en büyük artış Suudi Arabistan, Angola ve Libya’da yaşandı.

Devamını Oku
Plastik Sektörü Yerli Otomobil Üretimine Hazır

PLASFED Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Aksoy, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı yerli otomobil projesi için plastik sektörünün üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Devamını Oku
Leoni Hindistan’daki Üretimini Artırıyor

Leoni Cable Solutions, Hindistan’daki üretim tesisinin kapasitesini artırmak için 10 milyon Euro yatırım yapacak.

Devamını Oku
PAGEV Oyuncakçılar İle Görüştü

PAGEV Yerli Oyuncak Komitesi, Kids Turkey fuarında yerli oyuncak üretimi konusunda görüşmeler yaptı.

Devamını Oku
Almanya’da Sanayi Üretimi Azaldı

Almanya’da sanayi üretimi geçici verilere göre düşüş gösterdi. Açıklanan verilere göre sanayi üretimi eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 1,6 azaldı.

Devamını Oku
Bolerais Üretim Kapasitesini Artırıyor

Avrupa’daki üretim kapasitesini artırmaya yönelik çalışmalar yapan petrokimya şirketlerine Bolerais de katıldı. Yapılan açıklamada Avrupa’daki PP üretimini artırmak için çalışmalara başlandığı belirtildi.

Devamını Oku
Hexpol, Almanya’da Yeni Üretim Hattı Kuruyor

Hexpol TPE, Almanya’da bulunan üretim alanına yeni bir üretim hattı kurarak kapasitesini genişletme kararı aldı. Yeni üretim hattının 2018 yılı başlarında faaliyete geçmesi bekleniyor. Yeni yatırımın üretim kapasitesini yılda 5000 tor artırması hedefleniyor.

Devamını Oku