Shini, Slink Uygulaması İle Ön Planda Olacak

Plastik sektörünün en önemli otomasyon sağlayıcılarından Shini, Plast Eurasia 2017’de Slink uygulaması ile müşterilerinin karşısına çıkacak. Slink, Endüstri 4.0 standardının Shini bünyesindeki altyapısını oluşturuyor.

Devamını Oku
Enerji Bakanı Albayrak’tan İhracat Açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Madencilik Sektörünün 2023 yılı için ortaya koyduğu 15 milyar dolar ihracat hedefinin hayal olmadığını belirterek, Madencilik Sektörümüz 20-25 milyar dolar ihracat hedeflemeli dedi.

Devamını Oku
İngiltere’de İmalat Sektörü Siparişleri Rekor Seviyede

İngiltere’de imalat sektörü siparişleri beklentilerin üzerine çıktı ve son 30 yılın zirvesine çıktı

Devamını Oku
Yurt Dışı Üretici Fiyatları Arttı

Yurt dışı üretici fiyat endeksi ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 4,26 artış gösterdi.

Devamını Oku
Clariant İnovatif Masterbatch Çözümlerini Sunacak

Özel kimyasallar alanında bir dünya lideri olan Clariant, 6-9 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı Plast Eurasia 2017’de, plastik endüstrisini etkileyen küresel mega trendlere odaklanacak.

Devamını Oku
İngiltere’de Kimya Sektörü Büyüdü

İngiltere’de kimya sektörü, genel sanayi üretimi ortalamasının üzerinde büyüdü. Bu büyümede sterlinde yaşanan değer kaybı ve kapasite artırımı yatırımlarının etkili olduğu savunuluyor.

Devamını Oku
Plastik Sektörü Yerli Otomobil Üretimine Hazır

PLASFED Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Aksoy, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı yerli otomobil projesi için plastik sektörünün üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Devamını Oku
Kamu-Özel Sektör İşbirliği İle 221 Proje Yapıldı

Kamu-özel sektör işbirliği ile eylül ayı itibari ile 221 proje için imzalar atıldı. Bu projeler arasında ise başı enerji projeleri çekiyor.

Devamını Oku