UZMANLAR UYARIYOR; HAVALAR ISINMADAN ÖNLEMİNİZİ ALIN!

Özellikle bahar ve yaz aylarında kapasitesi zorlandığından arızalanma riski bulunan soğutma sistemlerinin, üretimde aksamalara yol açmaması için proses ihtiyaçlarına göre kontrolünün yapılması gerekiyor.

Devamını Oku
VIRGINIO NASTRI,16 ADET ENJEKSİYON MAKİNESİ İÇİN MERKEZİ KONVEYÖR OTOMASYONU İLE İŞÇİLİK MALİYETLERİNİ DÜŞÜRÜYOR

Uzman Konveyör Sistemleri Üreticisi Virginio Nastri 16 adet enjeksiyon makinesi için geliştirdiği merkezi konveyör otomasyonu ile işçilik maliyetlerini düşürüyor.

Devamını Oku
Husky İçin Dev Satın Alma İddiası

ABD’li bir yatırım firması olan Platinum Equity’nin Kanadalı plastik enjeksiyon makineleri üreticisi Husky’yi satın almak için yüksek bir teklif sunduğu iddia ediliyor. Konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Devamını Oku
P&G YENİ ENJEKSİYON PROSES KONTROLÜ YAZILIMINI AÇIKLADI

Dört yıl süren gizli bir çalışmanın ardından nihayet P&G, IMFLUX adını verdikleri enjeksiyon proses kontrolü sağlayan özel yazılımı açıkladı. Bu özel yazılım, kalıp ve nozul çerisindeki sensörler sayesinde, düşük basınçta stabil bir hızla enjeksiyon kalıbını doldurmaktadır.

Devamını Oku
Ferriot, Negri Bossi’den Pres Satın Aldı

ABD’li üretici Ferriot, Negri Bossi’den aldığı 2,500 tonluk presller ile üretim sürecini hızlandırmayı amaçlıyor. Yeni preslerin kurulumunun yeni yıldan sonra tamamlanması bekleniyor.

Devamını Oku
Husky, ABD’li Şirkete Satıldı

ABD’li yatırım şirketi Platinum Equity, plastik enjeksiyon makineleri üreticisi Husky ile satın alma konusunda 3,85 milyar dolar bedelle anlaşmaya vardı.

Devamını Oku
Brough Planting İle Engel Arasında 10 Milyon Euro’luk Anlaşma

İngiliz plastik kalıp üreticisi Brough Planting, plastik enjeksiyon makinaları üreticisi Engel ile 10 milyon Euro değerinde makine alımı anlaşması imzalandı. İngiliz şirket, Engel 400 Twin Shot enjeksiyon kalıplama makinesi satın aldı.

Devamını Oku
Sumitomo Demag’dan Yeni Enjeksiyon Makinası

Plastik enjeksiyon makinaları üreticisi Sumitomo Demag, SE350HSZ-Pack adını verdiği yeni modeli piyasaya sürdü. Yeni modelde döngü süresi diğer modellere göre 0,4 saniye kısaldı.

Devamını Oku