Ferriot, Negri Bossi’den Pres Satın Aldı

Ferriot, Negri Bossi’den Pres Satın Aldı

 

ABD’li üretici Ferriot, Negri Bossi’den aldığı 2,500 tonluk presller ile üretim sürecini hızlandırmayı amaçlıyor. Yeni preslerin kurulumunun yeni yıldan sonra tamamlanması bekleniyor.
 

ABD’li enjeksiyon kalıp üreticisi Ferriot, Negri Bossi’nin BI-POWER serisi 2 bin 500 tonluk preslerini Ohio’daki üretim tesisine kuruyor. Yeni preslerin kurulumunun yeni yıldan sonra tamamlanması bekleniyor.
 

Negri Bossi BI-POWER  VH2000-22500 presler, hassas proses kontrolü ve yüksek güç verimliliği sağlamak için tasarlanmış değişken bir dağıtım pompası hidrolik sistemine sahiptir. Ayrıca kablosuz Aimco sistemi ile pres süreci 24 saat izlenerek anında sorun giderme ve müdahale etme imkanı sağlanıyor.
 

Ferriot, Negri Bossi’den aldığı presleri sayısız otomasyon kabiliyeti sağlamak için yeni bir KUKA çok fonksiyonlu robot ve IQMS kurumsal sistemler ile eşleştirilecek.
 

Ferriot Yönetim Kurulu Başkanı Craig Ferriot konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Üretim kapasitemizi artırmak, daha verimli çalışmak ve bitmiş ürünler için teslimat sürelerini hızlandırmak için 2,250 tonluk prese yatırım yaptık. Yeni presler ayrıca kullandığımız en büyük preslere de destek faaliyeti yürütecektir. Böylece müşterilerimiz büyük parçalar için gelecek siparişleri rahatlıkla hazırlayabiliriz.” şeklinde konuştu.
 

Ferriot, Negri Bossi’den aldığı presler ile üretim alanını daha verimli kullanmak, iş akışını basitleştirmek ve denetimi kolaylaştırmak amacıyla yaptığı yatırımları devam ettiriyor.