Euro Bölgesi Üçüncü Çeyrekte Büyüdü

Euro Bölgesi ekonomisi 2017 yılının üçüncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,6 büyüme gösterdi.

Devamını Oku
ABD’de İmalat Sanayi Endeksi Geriledi

ABD`de Tedarik Yönetim Enstitüsü (ISM) imalat sanayi endeksi kasım ayında 58 ,2 seviyesinde gerçekleşti.

Devamını Oku
Mossi & Ghisolfi ABD’deki Varlıklarını Satışa Çıkarıyor

Mossi & Ghisolfi’nin ABD’deki yan kuruluşu bazı mali kriz nedeni ile bazı varlıklarını satmak için iflas mahkemesine başvurdu. Şirketten konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Devamını Oku
Evonik’ten Ürün Portföyüne Önemli Katkı

Alman özel kimyasallar şirketi Evonik, ABD’li şirket 3M’in konsantrasyonlu katkı maddesi işini devralıyor. Anlaşmanın 2018 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması ve devralmanın gerçekleşmesi bekleniyor.

Devamını Oku
Powell’dan Faiz Artırımına Yeşil Işık

ABD Başkanı Trump’ın FED Başkanlığı için aday olarak gösterdiği Jerome Powell, Senato’da yapılan onay oturumunda faiz artırımı için yeşil ışık yaktı.

Devamını Oku
GPCA’dan Küresel Rekabet Uyarısı

GPCA Başkanı Yousef Al-Benyan Körfez Bölgesi kimyasal madde üreticilerinin değişen küresel rekabet koşullarına ayak uydurması gerektiği uyarısında bulundu.

Devamını Oku
Enerji Bakanı Albayrak’tan İhracat Açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Madencilik Sektörünün 2023 yılı için ortaya koyduğu 15 milyar dolar ihracat hedefinin hayal olmadığını belirterek, Madencilik Sektörümüz 20-25 milyar dolar ihracat hedeflemeli dedi.

Devamını Oku
Trineso Yeni Üretim Hattını Devreye Koydu

Global malzeme üreticisi Trineso, Çin’deki üretim tesisinde Magnum ABS üretimi için yeni bir üretim hattını devreye koydu. Yeni üretim hattında üretilecek ürünler 2017 yılının son çeyreğinden itibaren satışa sunulacak.

Devamını Oku